Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En güçlü saldırısı çivi atmak olan adamın süpernova olarak geçmesi aslında süpernovaların ne kadar boş olduğunu gösteriyor.
 
Seriyi hayvan gibi luffy uzerine kurmasa aslinda cok daha iyi bir seri olabilir one piece’de populizme kurban. Ancak o killer var ya biraz paneli olacagini, okuyacagimi bilsem favori karakterim olur ama varsa yoksa monster trio bir de populer kimse o donem ?
 
Sence normal karşılıyormuş gibi görünüyor ? Spoilerda ''Queen, Judge'ın bir zamanlar kendisine "son derece güçlü ve dayanıklı" ve "buz gibi kalpleri" olan hissiz "eksoiskeletli" insanlar yaratmak istediğini söylemiş'' diyor. Kardeşleri gibi bir tipleme olacağı için kaçıyor zaten.

Bir karakterden nefret ediyorsunuz, sebebini bari bilin be arkadaş.
Kullanırsa normal karşılamış demektir.Normal karşılamışsa da zaten karakter gelişimini at çöpe gitsin bunun
Aynen sebeplerini araştırayım hemen.Çarpıcı sonuçlar alacağımı düşünüyorum :hhh:
 
"Arabistanlı lawrence ingilteredeki üstlerine raporun da bi kabile şefinin niyeti bozduğunu kendisine göz diktiğini bildiriyo, aldığı cevap ülken için gerekirse vurduracaksın" sanji efendi gerekirse tayfan için geni de suiti de kabulleneceksin ergen triplerini bırak artık :D

Big mom kesinlikle bişeylerin peşin de, dalga geçiyo gerçekten dövüşmüyo, kaidonun samuraylar + yeni nesil tarafından oyalanması işine geliyodur belki, kaidoya red poneglif başkentte saklı galiba diyo, kaido da kendi işine bak koca karı diyo, big mom korsanları halen ortalıkta yok başkentte red poneglif'i arıyo olabilirler, buldukların da ana bulduk haberi gelince topuklaya bilir.

Geçen hafta dediğimi tekrarlıyorum, lucci adaya gelmeyecek den den mushiyle emirleri bildirdi sadece, hatta adadaki CP0 lideri robin emrini duyunca tamam ilgileneceğiz diyor, hatta lucci denizcilerin duruma göre adaya el koymak için yola çıktığını söylüyor.

Benim diğer bi beklentim karasakalın sonlar da ortaya çıkması, morgans'a ulaşan 3 bilgiden CP0 nun engellemeye çalıştığı bilgi muhtemelen denizcilerin wanoya el koyma haberi olabilir, karasakal da bunu okuyunca kaidonun yenilmesi durumun da wanonun denizcilere bırakılmayacak kadar değerli olduğunu diyor, zaten odenin 20 yıl sonra beklediği yeni nesil kötü jenerasyondan biri de karasakal, nasıl bi rol oynar bilmem ama gelme olasılığı çok yüksek, BM ve korsanlarının bur da devreye gireceği de tahminlerim arasın da.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık