Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'yle arasında hiçbir zaman büyük bir fark olmadı ki. Tamamen abartıdan ibaret. Sanji bu güçle öne geçti iddiasında değilim ama bu gücüyle arada neredeyse hiç fark kalmamıştır. Eğer fiziksel gücü ve hızı X2-X3 olduysa geçmiştir kesin.
Sanjinin aldığı bu power up zoroya karşı nasıl bir üstünlük sağlayacak? Kesilemeyecek mi? Zoro sanjinin hızına ayak uydurabilen birisi. Herşey hız olsa ohooo. Kizaru dünyanın en güçlüsü olurdu.
 
Çok çabuk gaza geliyorsunuz. Base hali Queen etmeyen adamla base haliyle iki yonkou saldırısını tanklayan adamı karşılaştırman için Sanji'nin Kizaru'yu içine sokması lazım.
Sanji 2. komutan karşısında daha iyi iş çıkarıyor zaten. Güçlendirmesini de aldı üstüne. Zoro ise King karşısında ne hallere düşüyor. O yüzden güçlendirme alana kadar dedim zaten. Hem Queen 70 ise King 75 80 dir en fazla.
 
Lucci dövüş formu güzel bir arkadaşımız. Yeni tekniklerini görmeyi pek tabi isteriz.

Karasakal adlı fırsatçı kardeşimizde öyle. Karasakal dövüşmez başkasının ekmeğini yerdi Luffy yemez, Karasakal korkardı ama birazda yolunu bulurdu, Luffy korkmaz alayına gider. Luffy sırtını Zoro ve Sanji'ye verdi mi öyle bir dövüşürdü ki...

CP0 robini alırsa final arc şekillenir.
 
Bu hafta Sanji haftası olacağı belli...Gen uyanışı ile birlikte tayfadaki Cyborg sayısı 2'ye çıkıyor :hhh: :artiz: Franky , Sanji yi çok kıskanacak :a:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık