Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan yok forumu tanıyorsam derlerdi. :D Dediğim gibi Oda zaafı çok sözünde durmayan lafını yiyen karakter yapmayı seviyor belki bu da op tadını sağlayan şey.Ace öyleydi Sanji de öyle.Ama döverek ayıp etti bence Ace sadece kendine zarar veriyordu.Şimdi yerinde kim olsa Nami gibi tokat atmaz mıydı ? Bu arada Sanji’nin artık güç üstünden gömülme dönemi sanırım kapandı gibi bitti o iş.
Lafını yiyor karakterler evet ve bunu bir amaç için yapıyorlar. Forumun anlamak istemediği bu bence. Kendi laflarının arkasında durmaktan daha önemli şeyler olabiliyor hikayenin gidişatında. İnsanlar sırf bu yüzden "adam" mı değil mi karar veriyorlar. :D O kadar komik ki, lafını yedi ee? Bunu iyi bir amaç için yapmadı mı? Birini kurtarmak için suiti giymesi onu karaktersiz mi yapıyor? Ne istiyor insanlar Sanji'den bazen anlayamıyorum gerçekten. Tüm eğlenceleri tek bir karakter olmuş gibi duruyor, bir şey yapsa da iyi de olsa kötü de olsa eleştirelim mantığıyla yaklaşıyorlar. Sıkıcı olmaya başladı artık.
Sanji'nin o konuda iki hatası vardı, birincisi Zou'da Bege'nin varlığını hissedememek, ikincisi de Luffy'nin huyunu bilmesine rağmen bu derece zorlamak.
 
Big Mom ve tayfası resmen yok hükmünde. Perosperi birkaç mink patlattı buna karşılık big momun kendisi resmen ittifaka zarar verdi. Çok saçma ya düşünsenize bizimkiler ittifak kuruyor Law arada cellalleniyor chopper ile brooku kesiyor
 
O vermedi Vergo kökünden söküp alıyordu. :D Çatlattı biraz daha kütürdetseydi olurdu.Ama spoiler doğruysa boşa uğraşmış gibi Sanji’ye power up verirdi.Gerçi ben genlerinin King yakınlarda olduğu için uyandığını düşünüyorum inşallah öyle bağlar.
keşke bizim bi doktorumuz değil de miyagi gibi genetikçimiz olsaydı, nami sanjinin bedenindeyken hiç bi şekilde korunmadan aldığı hasarlarla dövüşüp kemikleri çatlarken, bi ilaç içirilip yola devam ederdi zoro gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık