Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ile King arasındaki savaş kızışmışken bir anda king'e dair fb gösterilir. King aslında çok yakışıklı ve sevimli bir çocuktur. Sonra hayatın sillesini yedirten şeyleri oda efendi bir bir sıralar fb boyunca, sonra hepimiz duygusal anlar yaşarız okuyucular olarak. (Kötü adamlara duyulan öfkenin fb'ler ile yatıştırılma fetişizmi) Fb bittikten sonra King'in yüzünü net şekilde görürüz. King çok ciddi bir yüz ifadesine bürünür ve asıl savaş tam başlayacak iken hop badanak diye sanji vs queen savaşına odaklanırken buluruz kendimizi.

Queen palyançosu, sanji için deney faresi diyerek onu kızdırmaya çalışıyordur. (Büyük ihtimal Judge'dan bahsediyor). Sonra sanji'nin genleri ayaklanır ve sanji'nin suiti farklılaşmaya başlar. Suit 2.formunu almıştır ve queen hayretler içinde bakmaktadır.

Son sayfa da ise, luffy kaido'ya gözlerini dikmiş şöyle diyecektir. "Teke tek de seni yenecek olan kişi ben olacağım" . Kaido bu sözü duyunca delirir ve 4.duvarı yırtıp oda'ya seslenir. "Rezil ettin beni çoluk çocuğa" der.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık