Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Be

Bence bu soruyu geçmiş 3 amiralle genişletsek de aynı kapıya çıkacak hepsi gerçekten ölümcül. Titreşim özelliği olmayan kuzandan kurtulamıyor ki adam saniyesinde her yeri buzla kaplıyor, Borsalino gücü çok kısılmış karakter gibi gözüktü ki hakiyle beraber iyice yenilmeyen birine dönüşebilir, Akainu da keza. Kısaca meyve özelliği kullanıcıya ölümcüllük ve tahmin edilemezlik katıyor. Misal Garp ne kadar tahmin edilemeyecek hareket yapabilir ki, belli hakiyle vuracak ama ace baktı karasakal kendine çekiyor hemen uzaktan alev sütunlu saldırı yapabildi.
Hepsi orada birbirlerini öldürecek kapasitede, Oda'nın Akainu'yu seçerek bunu ona yaptırması Akainu'nun idealleri dolayısı ile ekstrimist olması ve dayak yiyecek olan denizci olarak Oda tarafından seçilmesi sebebiyle, yoksa bende magmanın buzdan veya ışıktan üstün olduğunu düşünmüyorum. Hatta alevin bile kendince üstünlükleri olabilir hız gibi. Garp'a gelirsek o da öldürür isterse, fiziksel ve Haki gücü Amirallerden ayrı bir seviyede, mesela normalde Chinjao'nun ölmesi lazımdı kafatası parçalandığı için, beyin kanaması ve beyin hasarından ölürdü, ama senaryo icabı ölmedi.

Garp ile Karasakal'ı bu açıdan benzetiyorum, meyvesiz Karasakal'da 4.tümen Thatch'i öldürüp Shanks'ta yara bırakıyor. Meyveli hali isteseydi Ace'i de rahatça öldürürdü. Garp fiziksel olarak belki Karasakal'dan bile üst seviye ama dengelensin diye Oda Karasakal'a depremi de verdi. Garp Impel Down'da Ace'i görünce halen hayatta mısın diyordu, Ace öyle dayak yemiş ki zar zor hayatta kalmış, zaten gördük ikinci yumrukta boynu kırılıyordu, sonrasında Ace Garp'a beni öldür yoksa savaş olur diyor, Garp'ta artık çok geç diyor. Yani Ace Garp' ın orada parmaklıkları kolayca kırıp kendisini öldürebileceğini biliyor, sonradan Garp kendisi Sengoku'ya Akainu'yu öldürebilirim diyor yani Garp'ta öyle fiziksel ve Haki gücü var ki muhtemelen herkesten üstün, kemikleri paramparça yapar, kolayca boyun kırabilir. Fiziksel ve Haki olarak Garp'tan üstün sadece deprem eklenmiş Karasakal ve seri sonu Luffy olacak, onlarda Garp gibi ölümcül aslında, Luffy senaryo icabı öldürmeyecek, Karasakal baya öldürdü öldürmeye devam eder. Seri sonu en güçlü iki karakter bunlar olur.
 
Evet düz mantık böyle.Ve bazen Daz örneğinde olduğu gibi yendiğin adamdan düşük ödül de alabiliyorsun.Hükümet muhtemelen g4 formunu bilmeden o ödülü verdi üstelik.Yani Base,G2,G3 Luffy’e verdi savaştaki halini güçlenmiş olarak baz alıp ve tamamen Law ile beraber dövüşerek aldıklarını varsayarak.
Daz Bones sonradan ödüllenmiştir belki de. Adam ödül avcısı değil miydi? Neden en başta kellesinde ödül olsun?
 
Şuana kadar hep meyvesini aşırı kullananlarda yorulma gördük.

Cracker sürekli sıfırdan bisküvi üretince yoruldu.

croco sinirlenip etrafı kuruttuktan sonra meyvesiz dövüştü.

Kidd gear4’le aynı anda dev robot açtı. Daha sonra o robotu kullanmadığını gördük. Bu parçalandıkça geri birleşen bişey yorulmuş olmalı yani.
Zeus’u tutan kafesi de enerjisi bitince bozuldu law görüp söyledi bunu.

Ace sürekli entei atmak varken küçük teknikler atıyorsa sebebini az çok kestirebiliriz.
________

Bu aralar pica çok konuşuluyor. Ben onun dev goleminin de böyle yorucu olduğunu düşünüyorum. Yc3-yc4 ligine karşı 5-10 saat o formda kalabileceğini sanmıyorum.

qinjao ve kral yumrukçu beraber vurunca kol aldı. Bu yc3 seviyesi değil qinjao zayıftı orda. Pica sürekli parçalanan uzuvlarını geri toplamaktan yorulur zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık