Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026: Tennozan (Dönüm Noktası)

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orochi solucan gibi arkadaş, kopan kafasından da ayrı bir yaşam formu çıkıyor sanki. Mitoz yada mayoz değil kelleden bölünerek çoğalıyor.
 
Zoan karakterler tam Zoan formundayken haki kullandı mı daha önce? Aklıma gelen yok benim. Eğer öyle bir durum yoksa Momonosuke de ejder olduğu için başka bir ejdere ısırarak acı verebilmesi eh işte dedirtebilir yani. Hasar demiyorum özellikle. Burada kullandığım kelime "acı".

Saçma mı oldu ?
 
Hint dizisi senaryosu mu? Oda, Luffy "Hey Momo" dedikten sonra, Luffy'i aksiyona sokup paneli uzaklaştırıyor. Bu durumda konuşmayı duymamamız oldukça normal. "Hint dizisi senaryosu" dediğin, Luffy'nin ikide bir düşüp kalkıp "Korsanlar Kralı olacağım" ve "Kaido'yu yeneceğim" laflarını spamlamasına denir. Laf söylenmesi gereken şeyler bunlardır. O küçük flashback olayın akışı olduğu için; her şeyi es geçip olayın akışına laf söylemek abes kaçar.
Bak örnekte verdim ki dediğin örneklere karşıda çıkmıyorum zaten evet onlarda kabak tadi verdi ama olayın bütününe baktığımızda çok saçma ve abes kalıyor luffiynin dediklerini yine duymasaydik ve 2 3 bölüm sonra bu yapılsaydı evet bi tik etkileyici olabilirdi ama aynı sayfada 2 panelde bunu yapmasını hoş karşılayamam ve bence hint dizilerindeki 10 saat bakismalari yada 15 saat süren ağır çekimleri ile aynı kalitede bir sahnedir
 
Rakibine, bir tane daha vursan beni yenerdin diyen karaktere isimli saldırı vermeyen Oda'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Perospero harbiden güçlü çıktı ama spoilerda kedi patron diye geçiyordu, bildiğin şişman kedi diyor Nekomamushi'ye. Biri senin fiziksel görünümle dalga geçse hoşuna gider mi şeker çocuk? Seni bulacağım aslanım.
Bu zamana kadar çoktan ölmesi gereken iki karakter sonunda ebediyete intikal etti. Bu detay hatırına orta veriyorum bölüme ama kötü bölüm.
Ölüm olmalıydı ya ama ölmediler
 

Silinmiş Üye

Vegapunk tek başına Amiral'den de değerli Yonko'dan da. Adamın eseri, belki de en dayanıklı deriyi yok sayıyor. Yeni icadı gerçekten Lordları dengeleyebilir.
Sağol kral. Aramızda hep özel bi bağın olduğunu hissetmiştim. Aha şu laftan sonra Kizaru Vegapunk'tır teorisini bile desteklerim senin için :rolleyes:
 
Dokuz Kızıl Kın Kaido ile savaşmadan önce Neko ve Inu bir süre sulong formlarıyla Jack'e saldırmışlardı. Jack o zaman tek yememişti, baya hırpalanmıştı fakat yenilmemişti. Burada karşısında sadece Inu var sulong da olsa bu kadar çabuk düşmemeliydi. Sulong form o kadar güçlüyse de Neko ve Inu ile beraber saldırırken Jack'in işini tamamen bitirmeliydi. Çizimleri beğendim, geçen bölüme göre çok daha iyi.
Jack zaten başta yenilmişti sonra toplarlandı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık