Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam zaten şansım laneti yendi demiş anlamadın herhalde asdasdasdasdas :D Zaten kaç tane lanetli kılıç kullanan gördün de bana göster diyebiliyorsun veya gösterilmesi mi lazım kılıç üreten adamın sözleri yani Hitetsu'nun laflarını ne ara unuttun Zoro'nun Nidai'de ki laneti sezişini ne ara unuttuk. Sen bir de orada ki insanların sözlerini Dragon'dan habersiz oldukları için söylediklerini de gayet iyi biliyorsun orada Dragon hayatını kurtarıyor Luffy'nin insanlar da buna şaşırıyor doğal olarak yani Loguetown'dan örnek vereceksek Zoro'nun ki daha ağır basıyor sen 3.kişinin gözlemi ile seriyi okudun için yorumlayabilirsin ama seri içerisindekiler anca o evren içinde yorumluyorlar. Nasıl sen 3.kişinin gözlemi ile Luffy'nin o 1.5 billion berry Morgans sayesinde aldığını biliyorsan Dragon'un da Luffy kurtardığını söylemen lazım ama evren içinde ki insanlar farklı bir yorum getiriyor orada.
Dragon kurtarmadı yıldırım sahnesinde.Dragon yıldırım mı atıyormuş ? Smoker anladım diyor savaşta o sahne yok fb olarak Smoker’ı durdurduğu sahne var.Yıldırım olayı tanrının işi seriye göre.Adamlar da ona göre konuşuyor.
 
Seneye bu zamanlar Luffy Kaido'nun karşısına 10.kez çıkıyor ve Kaido'yu bana bırakın diyor, bölümün son panelinde Orochi "Yine ölmedim." diyor. Bu sahneleri defalarca okuduk ama Jack gibi bir adamın dövüşünü 2 sayfada bitirdi. :(
Ama her defasında daha güçlü bir şekilde çıkıyor.. Daha önce de bahsetmiştim bu da büyük bir ihtimal meyve yeteneğinden kaynaklı... orochi nin ölmediği malum du zaten.. arc ta rolü ne olur bilemem.. ama şunu düşünüyorum.. sanki orochi yi momo ya indirtecek yada zoro ya onun kulağını kestirecek... başka da kin olarak öne çıkan yok.. ya zoro ya momo orochi yi indirir... ya arkasına bakmadan wano yu terk eder... jack in dövüşü pek sarmıyor artık bence bir bokta yok jack te zaten... sadece adam antik zoan yemiş bir balık adam.. inanılmaz dayanıklılığı var başkada bir bok yok.. büyük başlar hariç adamı indiremiyorlar okadar yani.. büyütmeyin.... ne kaptan yardımcıları , ne sağ kollar gördük babbba king ve quenn de onlardan birisi... güçlüler mi evet , bunların savaşı da 2 haftada bitmesi lazım... çünkü animesin de farklı oluyor... sanki biraz uzuyor dövüşler.... o yüzden asıl mevzu yukarıda... bence yukarıda ki dövüşün akıbeti hala belli değil. kaido yine bizim elemanı uçurabilir.. ama biraz zorlanır.. yara alır yorulur falan... bura ya gelecek olanlar var...amma amma amma ayten kızımız ağlıyordu... :D D güldür güldür den bir replik yazmak istedim :D .. donanmadan ısso , coby, diğerlerinden yılan prenses, sabo.. tabi bir de filo filo fillooo... 5400 kişilik Hasır Şapka filosu... anca yeter babba zaten , kaido adamları da bitmiyor çünkü.. Saboya ayrı bir paragraf açıyorum.
Açtım :D Sabo eğer yakalandıysa bir sonraki arc yine bir Ace Arc gibi kurtarma olabilir. orda da güzel dövüşler ve geçiş süreci olur.. ortalık biraz toparlanır falan. Devrim ordusu ile bir münakaşa luffy Reisin babasının tayfasına ve babasına posta koyması buranın kralı benim lan deyip köpek çekmesi, ben kurtaracam deyip olaya dalması falan... güzel hayaller valla..Oda Bey den beklentilerim büyük... önümüzde ki arc güzel bir savaş izlicez ve sanki biraz şaşıracaz... vay be dicez mi göreceğiz.. :sapkali: :sapkali:
 
Dragon kurtarmadı yıldırım sahnesinde.Dragon yıldırım mı atıyormuş ? Smoker anladım diyor savaşta o sahne yok fb olarak Smoker’ı durdurduğu sahne var.Yıldırım olayı tanrının işi seriye göre.Adamlar da ona göre konuşuyor.
Cidden bunu söyledin mi peki iyi bak burada sadece rüzgar oluşturmuyor yağmur yağıyor ve hayvan gibi de yıldırım çarpıyor yüzüne bakınca Dragon'un :D Sahne sahne bak "GÜRLER" "ÇAKAR" evet Rüzgar ve Yağmur yağdıran adam Yıldırım çaktıramıyor alla halla. "Hangi sebeple birinin yolculuğuna engel olmalıyım ki?" şu söz her şeyi özetlerde neyse.
 
Cidden bunu söyledin mi peki iyi bak burada sadece rüzgar oluşturmuyor yağmur yağıyor ve hayvan gibi de yıldırım çarpıyor yüzüne bakınca Dragon'un :D Sahne sahne bak "GÜRLER" "ÇAKAR" evet Rüzgar ve Yağmur yağdıran adam Yıldırım çaktıramıyor alla halla.
Sen adamın Zoro'yu layık görüp kılıçları almadan çekip gitmesini görmedin geldin bu inceyi mi gördün vay arkadaş vay vay vay :ehe:
 
Kaido sağlam şuan için biraz haki harcamıştırda o da çok etkilemez. Üçlü birlikte bir süre dövüşüp Kaido'ya zarar verirse tabi o zaman birebir net üstün diyemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık