Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gömmedim ki, haki kullanıyordur illa ki. Sadece dövüş tarzı meyve üzerine kurulu gözüktü dedim. Hani Who's Who da çok uzun dövüşmedi ama direkt adam haki teknikleri gösterdi. Queen de koka ile savundu kendini falan. Bana Jack'in tarzı öyle geldi yoksa kokasız da haki kullanıyordur illa ki.
Hiç olmazsa kılıçlarına haki basması lazım Jack'in. Basmamışsa kitapsız Oda'nın kabiliyetsizliği ve sallamamasıdır bunun nedeni. İzahı yok yani. Kılıçla dövüşen adamın kuyruğuna haki basacak hali yok ya :/
 
Böyle savunma mı olurmuş hmm.Aç o zaman bak loguetown idamından kurtulunca mangada geçen laflara.Hawkins’in sözlerine vs.. Arasan 10 tane şey bulursun.Mesele Zoro değil Luffy’den başka kimseye böyle şeyler geçmedi.
Ya saçma sapan bir şekilde düşürdü zaten Oda onu o duruma (Loguetown). Elbet sembolik anlatımlar var bu işin içinde ama bu sadece Luffy için yok. Zoro'nun da sözümü tutana kadar ölüm gelse ölmem demesi farklı bir şey değil. Teach adına da böyle şeyler var. Zoro yine kolunu kesmiyor yahu kılıç havaya attığı kılıç paralel geçiyor. Bu bazı kişiler için var. Momo da daha geçen ben ölmemeliyim felan dedi ki ölmeyecek bu yüzden.

Her şeyi geçtim seride ölmek zaten zor yahu. İnsanlar Kinemon kesinlikle öldü bile diyemiyor.
 
Hacım kral haki = irade demek. Kral haki ile kral haki sahipleri kapışınca iradeler çarpışıyor gibi bir şey oluyor zaten. İlla ki Kaido gibi kullanmasına gerek yok, adamda o haki türü var zaten. Bilinen bir şey, yani tesiri olmayacağını mı düşünüyorsunuz anlamadım ki?
Dressrosa zeminiyle bütünleşmiş bir yığın irade
 
Kesin yener.Uyanış açamdan yendiği Trao,Jack seviyesi bir adamdı. Dof Queen'den de güçlüdür. Sağ kollar dışında bütün komutanları alır.

Mangadakı savaş lordu sıralmasının olduğu panelden açıkca belli bence. Güç seviyesini gösterdiği apaçık ortada bence. Senin Hancock'un Yc'den güçlü olduğunu döyleyebilir bu panel sahesinde.
Ben Arabım, Mihawk 3 Buggy 4. Mf'de de çok net gördük Mihaw, Buggyle denk dövüşüyor demekki bu işlere pek girmemek lazım
 
Kendince haklı olabilirsin. Ancak dövüşün tarafları arc bossu denecek adamlar değil, arc uzamış, diğer tarafta tayfa üyelerinin savaşları var ve satışlar düşüyor. Mangaka arc bossu ve tayfa üyelerine odaklanır, diğerleri gereksiz ayrıntı gibi gelir.

Seriyi hızlandırmak istiyorsa ilk olarak yan karakterlerden kısar. Jack yada İnu hatrina oturup ayrıntılı çizmez. Akainu vs Aokiji, BB korsanları vs WB korsanları veya devrimciler vs BB korsanlarının vs lerini çizmeyen mangaka bu tür vs leri detaylı hiç çizmez. Beklentiniz olmasin derim.
Ben seriyi hızlandırmak istediğini pek düşünmüyorum zaten eğer böyle bir açıklama yapmadiysa. Ya herif senior pinke bile fb çiziyordu uzun uzun. İstese dövüşleri de cizer diyorum. Dövüş çizmeyi tercih etmiyor zaten.

Jacki yedi zaten artik ne beklentimiz olacak. Ama jackin guzel bir dövüşünu görmek isterdim. Whos who yerine jack daha iyi olurdu izlemesi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık