Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro her sözünü tutamıyor yenilmeyeceğim diyip yenilmişti sanki o kısımlar irade şov işte mangaka kesin konuşmuyor.Daha sonra kendi hayalini bırakıp luffynin hayale adadı kendini.Ölmez diye bir kesinlik yok yani yeri gelir boş ver hayalimi luffynin hayali için ölüyorum o gerçekleştirsin de yapabilir mangaka.Ha yapmayacak belki ama diyelim farklı yola girmiş olsalar yonko yerine direk hükümete denizcilere girmiş olsalardı bu dediğim yaşanacak şeylerdi.
La çok uzak değil Wano başı kılıç hırsızı Gyukimaru Zoro bayıldıktan sonra kılıçlarına ellemiyor bile la neyin plotunu daha anlatacaksınız adam birden Zoro'ya sempati duyuyor ve oradan ayrılıyor. :D
 
Zoro her sözünü tutamıyor yenilmeyeceğim diyip yenilmişti sanki o kısımlar irade şov işte mangaka kesin konuşmuyor.Daha sonra kendi hayalini bırakıp luffynin hayale adadı kendini.Ölmez diye bir kesinlik yok yani yeri gelir boş ver hayalimi luffynin hayali için ölüyorum o gerçekleştirsin de yapabilir mangaka.Ha yapmayacak belki ama diyelim farklı yola girmiş olsalar yonko yerine hükümete denizcilere girmiş olsalardı direk bu dediğim yaşanacak şeylerdi.
Luffy tuttu di mi kesin yenecegim dedi herif 30 dakika sonra serbest düşüş ile denizi boyladı.

Sen hala neyi savunuyon ben anlamadım benzer mantıkla Luffy de ölür. Mangaka Luffy için de aynısı yapabilir daha sonra.:( Emre böyle savunma mı oluyor gözünü seveyim bu seride kimse ölmüyor işte kolay kolay.:(
 
Dofu, Jackle falan kıyaslayan vardı ne oldu onlara. Dof bu tipleri uyanış açmadan yener. En güçlü 3. savaş lordu sonuçta kendisi(Mihawk,Weevil)
Abartma uyanış açmadan falan.. sanki Dof sulongları kesin yenebilirmiş gibi konuşuyorsun. Bence de Doff daha güçlüdür ama uyanış açmadan falan alma şansı yok.

Ek olarak Doflamingo en güçlü üçüncü savaş lordu mu tartışılır ;)
 
Niye gittiğini sen de biliyorsun, ciddi soruyorum adamın niye gittiğini bilmiyor musun ?
Evet biliyorum bayılacağını anladı ve geri gitti ama kılıçlarını almamasında ki engel neydi bu adam savaş için topluyor bunu ve karşısında ki kişinin amacını bilmese bile Shusui alsa bile bak bile daha sonra gene savaşırken diğer kılıçlar için kılıçlar bize lazım diyor la adam daha önce ki savaşta bayıldı o zaman niye almadın da tekrardan savaşınca o kılıçları alacağım diyorsun :D
 
Varsa kullansın abi. Ben bir şey ima etmiyorum. Sasaki'de de vardır ama onu da kullanırken görmedik. Dövüş tekniklerinin haki üzerine olmadığı belli değil mi?
Yav Oden öleceği kazana girdiğinde haki kullanmadı sen neyden bahsediyorsun ? Gavurun oğlu and içmiş dövüş çizmemeye. Komutan seviyesi birinin haki kullanmaması serinin her şeyine ters bir durum. Mümkün değil. Burdan karakter de gömemezsin yani. Gömülecek şey var gömülmeyecek şey var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık