Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnu ve nekonun sulongsuz jackı bırak pero etmediğini gördük. Pero bile her ne kadar tek kolu olmasa da nekoya üstün geldiğini görüyoruz. Üstelik neko sulong formdaydı. Sulong bitince hiç enerjisi kalmamış. Peros konuşacağına işini bitirebilirdi.
 
Luffy her dövüşünde üstüne koya koya ilerleyen bir karakter. Her dövüşü sonrası hem haki seviyesi hem de haki havuzu gelişiyor. Dövüştüğü düşmanları her zaman kendisinden güçlü oluyor ama iradesiyle diz çöktürüyor. Kaido karşısına ilk çıktığı zaman attığı hiçbir yumruğunun işe yaramadığını fark edince Udon'da Busoshoku'nun (Rayleigh ve Sentomaru) en üst halini öğrenmeye karar verdi. Derisini aşamıyorsam iç organlara zarar veririm dedi ve tekniği 10 günde öğrendi ve Kaido'ya sağlam hasar verdi sonra onunda yeterli olmadığını anladı. Yonkou seviyenin farklı bir lig olduğunu anladı ve Haoshoku Haki'sini saldırı içinde kullanmaya başladı onun da yeterli olmadığını anladı. Her dövüşünde yenmeye daha da yaklaştığını hissediyor. Bırakıp pes etmiyor. Luffy'nin en iyi yönü de bu hiçbir zaman vazgeçmemesi. Haki seviyesinin bu kadar üst lige çıkması kimseyi şaşırtmasın çünkü Oda'nın kendisi söylemişti. Balık adam adasında Luffy 50 bin kişiyi bayılttı Shanks kaç kişiyi bayıltırdı sorusuna Oda 100 bin kişiyi bayıltırdı demiş. Balık adam adasından bu yana Luffy çok daha fazla gelişti. Kaido yenilmesi imkansız olarak çizildiği için Luffy'nin geldiği yer birilerini yanıltabilir ama Luffy'nin yumruklarına Shanks ya da Teach maruz kalsa mahvolurlar onların bedenleri Kaido ve Big Mom gibi sert ve güçlü değil.

Burada gücünün yetmeyeceğini anlayınca bir uyanış ya da Gear 5 göreceğimizi umuyorum. Yapacağı saldırı çok aşırı güçlü olmalı ve Kaido'nun kemikleri kırılırcasına acı hissetmeli ve yere yığılmalı ki bir daha kalkmasın. Uzun soluklu bir dövüş olursa Luffy yine yorulup düşebilir bunun olmaması için çok sağlam darbeler indirmeli ve savaşı bitirmeli. Kaido burada ölmeli eğer ölmezse Wano'ya yine çökebilir.
O zaman bi amaterasu kullansın bitsin bu iş
 
Bu Jack den adamın tek panelde perte çıkması çok garip oldu.Adadayken gece gündüzlü savaşan adam şimdi tek bacaklı 9 kızdan bir köpeğe yeniliyor .Sulong formu olsa bile tabiki. Bunun altından bir şeyler cikarmi merak ediyorum. Tobi/ obito olayı gibi olmasa da Xebec ile alakalı bir şeyler mesela !

Xebec olayı nereye bağlanacak Karasakal a mi yoksa başka bir şeye mi ?
Arkadaşım şu Obito'yu cümle içinde kullanmayın lütfen görünce ağlayasım geliyor :(
 
Luffy'nin yüreklendirdiği arc ağlakları üzerine kitap yazılır.
Monkey D. Luffy: Geleceğin Korsanlar Kralı ve Kişisel Gelişim Uzmanı.
 
Son düzenleme:
şuanki luffye yada wano sonu luffye yonkou seviyesi demek için çok erken wano sonu muhtemelen low yada mid amiral seviyesi çıkacaktır, çünkü kaidoyu birebirde almış değil. gök yarma olayıyla birlikte herhangi bir amiralin en azından akauni dışında arc bossu olma ihtimali tamamen ortadan kalkmış olacak muhtemelen diğer arcda low yada mid yonkou seviyesi çıkmış olacak ve büyük savaşa gireceğiz. ödülüde +2milyar olsada karasakalın ödülünüde geçmeyecektir. şuan kabul etmeliyimki zoro ile aralarındaki fark baya açıldı king dövüşünde umarım zoronun maharetlerini ve seviyesinide anlamış oluruz. gerçi fanboyluğumuda yapayım zoronun şuanki hali nerflü :) :)
E.odanın kendisi karakteri 5.imparator yaptı yonkou değil dediniz. Şimdi seride sadece imparatorların yaptığı gibi bulutları yardı bu net olarak luffynin yonkou seviyesinde olduğunu gösteriyor halen neyi kabullenemediniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık