Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Portgas D. Ace †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 248 69.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 109 30.5%

  • Kullanılan toplam oy
    357
Zıtlıklarla dolu bir karakterdi. Onu iyi bir karakter yapanda buydu zaten. Bu zıtlıkların ölümüne neden olması da manidar olmuştu.
 
Kaptanları dahil Magellan'dan tek yiyen 5 kişi ve birkaç İmpel down kaçağına ağır yenilmeleri bence o kadar bariz değil, aksine şaşırtıcıydı.
adamın karanlık meyvesi ve deprem meyvesi var big mom kadar salak değillerse böyle bir şey yapmaları saçmalık kaç kere tek yerse yesin dünyanın en güçlü diye anılan adamının meyvesini yemiş üstüne logiası var özel bir logia meyvesi bilmiyorum çok mantıksız bence
 
Buna olan öfkem hala dinmedi anlık bir sinirle yapamayacağını bildiği halde aptal gibi akaya daldı bunun yüzünden luffynin 20 yılı ve bon chan gitti anlık sinirle kendini öldürten bir aptalı izlemek için bir arkadaşını ve 20 yılını feda etti luffy beyazsakalda gemisinde huzurla ölmeyi hak ediyordu bu acenin nasıl bu kadar fanı var anlayamıyorum
 
Yaşasaydı bile ruhsal problemleri yüzünden asla zirve olamayacak biri.Ne kendi ile barışıktı nede kendi soyu ile. Hiç bir zaman zirveye ulaşma gibi bir amacı olmaması da bir sebep.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık