Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Wano Bölüm Yıldızları (1057)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato'ya 23 oyun çıkıp Kaidoya 4 oy çıkması... Biz de bir mağdur sevicilik var. Samuraylara kılıç vermesine rağmen 1 tanesi alıp saldıramadı. Yamato terbiyecisi, samuray terbiyecisi... Ama 4 oy meh...
 
Bölümün yıldızı net bir biçimde Yamato'dur. Çocuk halindeki tatlılığı bir yana saldırısına Haoshoku eklemesi ayrı bir yana, Wano'yu koruma azmi başka bir yana, 20 yıl boyunca bu azim ve kararlılığı göstermesi ve bütün yaşadığı acılara dayanması bambaşka bir yana.
 
Çakma Zoro ne yapmıştı bu kadar oy çıktı? Adam kasılıp iki slash attı la. Nasıl yıldız oluyor. Kaido ve Yamato arasında kalırlar diyordum. Zorocular beni yine şaşırttınız helal olsun. Sırf zoroyo benziyor diye bölüm yıldızı seçildi ya. ?
Ne demek ne yaptı yahu hadi kapattınız algınızı gözünüzü kapatıp mı okuyorsunuz seriyi.O kadar bunalıma girmiş bir çocuğu korkudan tirtir titrerken hayatına etki ediyor odenden sonra hayran duyulası bir adam oluyor.Samuray felsefesini karizmasını yansıtıyor çelik iradeyi sarsılmaz inancı ve masumlara karşı merhameti gösteriyor hemde 2 sayfada yapıyor bunu.Çıkart bu bölümden samurayları geriye ne kalıyor bölümde Yamato ve Kaido silah tokuşturması.Bunu zaten geçen bölümlerde yaptılar zaten.Beni bu bölüm samuraylar etkiledi kimse kusura bakmasın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık