Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Monkey D. Garp

Bu savaşı kim kazanır?

  • Ryuma, onun köyünden değilmişçesine böler.

    Kullanılan: 120 39.1%
  • Garp, Chinjao'ya yaptığı gibi kötürüm de bırakmaz, kelle paça yapar.

    Kullanılan: 137 44.6%
  • Berabere kalınır, ardından ek sıkışılır.

    Kullanılan: 50 16.3%

  • Kullanılan toplam oy
    307
@Alpamis

Monsterı okuyup da ryumayı luffye benzeten tek kişi sensin. Aşağıdaki resimler bile bu adam zoroya benziyor diyor. Yaptıkları da aynı zoro. Sen tabii ryumanın çok güçlü olduğunu bildiğin için luffye yakıştırıyon. İtiraf et. Edemiyorsan istersen çık masaya tepin :D




2 yıl sonraki zoronun kıyageti bile samuray kıyafeti olan robes.
Benzerini Luffy için de bulursun. Zoro'ya da benziyor ama.:sapkali:
 
Kartlarda verilen karakter bilgilerinds vardı sanırım yada Oda açıklamış da olabilir. Döneminin en güçlüsü olarak anılmış. Ve evet tüm dünyada.
@RedTeroR @Densetsu no Samurai bilir herhalde nerede geçtiğini. Yıllar önce buraya atılan metinde görmüştüm bende.
Monster serisinde yazıyor her şey. Normalde DEİKU ünvanının karşılık geldiği güç seviyesiyle Kılıç Tanrısı ünvanını karşılaştırırsak hangisinin daha ağır basan bir ünvan ve güç ihtiva ettiğini bir parça zekaya sahip olan herkes anlar zaten. Atomu parçalarcasına gayret göstermeye gerek yok.

WB, Roger yaşarken de Dünya'nın en güçlü adamıydı.
Forum bu düşünceye hazır değil.
 
Monsters'daki hikaye retcon yedi. Dönemin ikinci ismi de Shirano diye geçiyor. Monsters'daki veriler artık pek geçerli değil o yüzden One Piece verilerini sunmak lazım.
 
Adamın hakkını yemişiz sadece Dünya Hükümeti diyerek, adam genel olarak tüm Dünyanın içinden geçmiş, korsan, denizci fark etmeksizin xD

Dış dünyadan sınırsız, sayısız düşman geliyordu da diyor Onimaru ama Ryuma dünyanın tüm güçlerini karşısına aldı deyince abartı görülüyor. Ayrca Kutsal Ejderler de direkt soylu, adayı hükümet ve denizci askerleri ile işgal edecekleri açık. He Ryuma'nın zamanında Dünya Hükümeti tam kurulmamıştır belki bilemiyoruz, bu da onu onu antik krallığı bile devirebilmiş güçlü 20 krallığın karşısına koyar. Oden'in ölmeden bahsettiği ''Wano büyük bir güçten korunmak için kapatılmış'' mevzusu da Ryuma'nın ölüp ülkeyi savunacak kişi kalmamasından gayet olabilir. İnsanlar gerçekten Kutsal Ejderler'in atalarının konmak istedikleri bir adaya konmayı nasıl başaramadıklarını düşünmüyor, bu adamlardan bencili yok. Onimaru, soylusundan da korsanından da çok vardı diyor ki bu da yıllar boyu gelmeye ettikleri de göz önüne alındığında her şeyi açıklıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık