Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023: Bir Elmanın İki Yarısı

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 243 89.0%
  • Orta

    Kullanılan: 23 8.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte duruma göre değişiyor onu diyoruz zaten. Şimdi yarası var diye övüyonuz. Yarayı kendi değil başkası verdi diye direk bilgi alsak onu da öveceniz. O anlatılıyor şu an.
Yarası var diye öven yok. Yok diye de kimse zamanında övmedi. Övse ben överdim emin ol :D Biz bizi biliriz sonuçta. Ryumanın yüzündeki yara zombide de vardı. Biz dikiş sanıyorduk zombi olduğu için. Yara iziymiş. Gözündeki yarayı da yeni öğredik. Oysaki zombide belliydi. Fark etmedik. Yarası var diye niye övelim. Biz sadece kılıç tanrısı ve saniyeler içinde yendiği için övdük.
 
İşte duruma göre değişiyor onu diyoruz zaten. Şimdi yarası var diye övüyonuz. Yarayı kendi değil başkası verdi diye direk bilgi alsak onu da öveceniz. O anlatılıyor şu an.
Kendini kral diye arayan adamı övmeyecekler de kendi fıkrasına gülen adamı mı övecekler ? :D
Eğer Sanji'nin ateş üretmesinde sıkıntı varsa Luffy nasıl yapıyor?
Onu Oda bile açıklayamaz utanır. xD
 
Umarım Sanji'nin alevleri tamamen gen olayına bağlanmaz. Zaten hiçbir seride bu tarz eklentilerin nasıl oluştuğu merak edilmiyor yani illa bir temel oturtmaya gerek yok
 
Yav ben bu Denjiro'dan çok umutluydum ama Oda hiç çizmedi karakteri. Arc'taki temel misyonu Orochi'nin kelleyi temelli olarak almak değildir umarım. Diğer kınlara nazaran zeki biri gibi duruyor ve hala umutluyum kendisinden. Enies Lobby'de Sanji'nin yaptığının benzeri bir şeyi yapmasını umuyorum.
 
Ninja bacı yerine Bonney olsaydı mesela, muhtemelen Bonney' nin meyvesi yaşını büyütürken 28 yaşında birinin ortalama gücünü verecekti Momo'ya ama ninja bacımızın meyvesi olgunlaştırdığı için Momo'nun kaslarının da maşallahı var, damarlı damarlıdır kesin. Helal olsun kardeşimm... Hakin de olgunlaştı mı yiğidim?
Oden'den beri bu deus ex machine zımbırtısı OP' un kurgusunun içinden geçti.
Şans eseri birbirine uyumlu tüm yapboz parçaları mıknatıs gibi birbirini buluyor, harika.
 
Sanjinin farkli hissetmesinin nedeni gen uyanişinin yavaş yavaş gerçekleşmesidir.tam kaybettim derken bu duygularla karişip tamamen uyanacak ve sanji mr.prince olarak quueni indirip sira kralda diyerek kaidoya doğru yol alacaktir.


Keşke saçma spoiler konusuna yazsaydim ama artik ne olacağini hiç anlayamiyom napim etraf karişik vaziyet aldik bakalim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık