Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023: Bir Elmanın İki Yarısı

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 243 89.0%
  • Orta

    Kullanılan: 23 8.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya zaten mesele Sanji'nin süper güçlü olmasını önleme değil ki. Sosyopata dönüşmesini engellemek. Sora aldığı haplarla deneyin en azından duygu olumsuzluğunı ortadan kaldırmış, ancak işe yarar kısmı tam olarak silememiş olabilir.


Açıkçası Sanjiye eklenen bu yeni özellikleri ben hoş buluyorum. Çünkü Sanji'nin dövüş tekniği Zoro ve Luffy'nin aksine çeşitlenmeye çok elverişli değildi. Yani hep tekme hep tekme nereye kadar? Seri sonı gösterdiği numarası ekstra alevli ve güçlü tekmeler mi olacaktı? O yüzden suit gelirse gen uyanışı güzel seçenekler.
Whole Cake Island’da Sanji Luffy’i döverken, Germa askerlerinden bir Sanji’nin alevli bacağı için “Bu alevler onun Vinsmoke olduğunun kanıtı.” şeklinde bir yorum yapmıştı.

Diable Jambe tekniği aslında genlerinden yıllar sonra uyanmayı başarmış küçük bir parça olabilir. Belki de derinlerde bir yerde kendi de biliyordur bunun Germa modifikasyonlarından geldiğini ama bunu kabullenmemek için kendini kandırıyordur. Sonuçta Germa 66 dan nefret ediyor (Reiju hariç, Reiju candır.)

Thriller Bark’ta şakayla karışık Sanji’nin bir tür şeytana dönüştüğü bir sahne vardı (yorumlara atmıştım o sahnenin vidyosunu). Ben öyle bir dönüşüm geçireceğini tahmin ediyorum.
 
1- Momo Luffy'nin taşıyıcı ejderha rolünü üstlensin ve görevi orada bitsin lütfen..

2- Tek bölümde Kedi ve köpeğin dövüşleri sonuçlansın fazladan dövüş içinde dövüş çizmesin tek bir kanala odaklanalım..

3- Sanji genleriyle bir savaş içerisine girmesin güçlensin adam akıllı..Sade ve şık görünümlü yeni saldırılar eklensin (siyah alev gibi) evrimleşmesine yada suite ihtiyac duymadan halletsin Queen'i..Arc bitince dönülsün gen mevzusuna kısa ve öz yedirilsin hikayeye.

4- King'in bu dövüş stili berbat..Görsel şölen yaşatabilecekken girdiğin toplara bak şuna bir çekidüzen ver.Kılıçsa kılıç, tepikse tepik koskoca Kaido Yıkımcısı hala kimlik arayışında gibi.Zoro'ya diyecek pek bir şey yok dövüşten sonra aldığı hasarlardan yürüyemeyecek hale gesin Sanji buna tekrar bandaj yapmak zorunda kalsın..

5- Luffy'de dayağı yesin otursun yerine..

Bölümü Oda'nın işvereni olarak okudum sonuç bu..
 
Ama önceki Anılarını hatırlayacak ve duyguların nasıl bir şey olduğunu biliyor ve Gen uyanışı bile bir şeyler hissetmeye engel değil Reiju'nun da duyguları vardı kardeşini ve annesini seviyordu O üç oğlanın öyle olmalarının tek sebebi Gen değişimi değil Judge'ın yetiştirme şekliydi.
Reiju doğduktan sonra modifikasyon aldı.Bu yüzden duyguları var onun. Ama Judge ona başka şeyler ekledi. Mesela Reiju Judge’nin emirlerine uymak zorunda.

Oğlanlar ise anne karnındayken modifikasyon aldı, ve Judge sanırım hazır fırsatı varken baştan duygusuz canlılar olarak doğmaları için modifiye etti onları. Sora da, çocukları duygusuz katiller olmasın diye ilaçla bu modifikasyonları ters çevirmeye çalıştı.

İlaçların etkisiyle oğlanların hepsinde şehvet duygusu artmış olarak geri geldi sanırım (hepsi abaza çünkü ?, ama öbürleri Sanji gibi centilmen değil). Sanji de ise tam işe yaradı bu ilaç, güçsüz ama tüm duygulara sahip olarak doğdu. Ama bastırılan genler yavaş yavaş geri ortaya çıkıyor. Yıllar sonra bazı genlerin yeniden günyüzüne çıkması ile Sanji ateş özelliklerini kazandı. Daha neler kazanacak bakalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık