Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Metin Ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dialogue

>Zoro and Sanji face King and Queen together.
>Sanji: I'm wearing the Raid Suit for the second time here already and my body is just-
>Zoro: Don't drag me down then.
>Sanji: I'm not saying I'm feeling bad, it's just "strange".
>The fire on Sanji's leg seemingly becomes bigger.
>Queen laughs: You must be one of Germa's Cyborgs!! That leg is mechanical and can burn if you want it to, huh!?
>Sanji: I'm sorry to disappoint you, but I'm 100% human. ("I" is said with a term that translates to "The great me", odd for Sanji.)
>Queen: Regular humans can produce fire now? No, don't tell me you're also part of the Lunaria clan.
>King stares at Queen: ...


-Zoro ve Sanji birliikte King ve Queen'e karşı savaşıyorlar.
-Sanji: Burada ikinci kez Raid Suit giyiyorum ve vücudum sadece...
-Zoro: Beni aşağı sürükleme o zaman.
-Sanji: Kötü hissettiğimi söylemedim. Sadece garip hissediyorum.
-Sanji'nin bacağındaki alevler gittikçe büyür.
-Queen güler ve: Sen Germa'nın sayborglarından biri olmalısın!! O ayak mekanik ve istediğin zaman yakabiliyorsun değil mi?
-Sanji: Seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm fakat ben %100 insanım.
-Queen: Normal insanlar şimdi ateş çıkarabiliyor mu? Sakın bana sende Lunaria Klanının bir parçası olduğunu söyleme.
-King Queen'e bakış atar:...
 
Son düzenleme:
Bölüm 1,023: "Bir Elmanın İki Yarısı Kadar Benzer''

Kapakta, Vivi bir ağaç dalının tepesinde oturuyor ve bazı kuşlar kollarına tünemiş durumda. Carue ise altta kızgınmış (muhtemelen kuşları kıskanmış).

Bölüm, öncekinin bittiği yerden başlar. Zoro ve Sanji, bir toz bulutu içinde yerde yatan King ve Queen'in (ikisinin de bilinci yerinde) önünde duruyorlar. Chopper, Mink ilacının etkisini görünce şaşırır, Canavar Korsanları'nın astları da King ve Queen'in yere düştüğünü görünce şaşırır.

Canavar Korsanları'nın astlarından biri silahını Zoro'ya doğrultur, ancak onu vurmadan hemen önce Kawamatsu onu yener. Hyougorou herkese, Sanji ve Zoro'nun dövüşlerine karışmamalarını ve karşı taraftan da kimsenin bunu yapmasına izin vermemelerini söyler.

Marco, ayağa kalkarlarken King ve Queen'e bakar ve kaptanının zamanında ona söylemiş olduğu birkaç şeyi hatırlar.

Whitebeard: "Uzun zaman önce, Mary Geoise zamanından önce,
Kırmızı Hat'ın üzerinde bir "tanrı ülkesi" vardı.

Marco düşüncelerine dalmışken, Canavar Korsanları'nın bazı astları ona ateş etmeye başlar. Ancak Izou tam zamanında gelir ve mermilerin Marco'ya çarpmasını önlemek için Marco'ya doğru hamle yapar. Izou, kollarında Marco'yla oradan ayrılırken Canavar Korsanları'nın astlarına ateş eder ve Marco'yu azarlar.

King ve Queen savaşa geri döner, Queen rap yapmaya başlar.

Queen: "Yoo!!
Saldırıların beni hiç etkilemedi...
“Kuraklık”, “Veba”, “Orman Yangını”!!
Biz Kaidou'yu koruyan 3 Felaketiz!!!"

Sonra Queen, Sanji ve Zoro'ya bir lazer ışını ateşler, ancak kaçabilirler. Zoro, Sanji'de bir sorun olduğunu anlar.

Sanji: "2 kez Raid Suit giydikten sonra vücudum...''

Zoro: "Beni de aşağı çekme."

Sanji: "Bunu söylemiyorum!! Sadece "garip" bir şeyler hissediyorum.

Zoro: "Kaşlarınla ilgili mi?"

Sanji: "Vücudumla!!"

Onlar konuşurken King kılıcıyla Sanji'ye saldırır ama Zoro onu kılıçlarıyla durdurur. Queen bu fırsatı değerlendirir ve Zoro'ya atkuyruğunun kıskacını alevli bir kıskaç haline getirdiği “Bridal Grapper” (Bridal Heat Fist - ブライダル 熱拳) adlı yeni bir teknikle saldırmaya çalışır. Ancak Sanji devreye girer ve Queen'in pençesini alevli bir tekme ile bloke eder. Queen güler.

Queen: "Sen Germa'nın "siborglarından" biri olmalısın!!
Judge'ın çocukların hepsi “siborg”...
Bu bacaklar mekanik ve istediğinde yanabilir, değil mi!?"

Sanji: "Seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm ama ben %100 insanım!!!"

Queen: "Ehh!?
İnsan ırkı artık ateş yaratabiliyor mu!?
"Lunaria ırkından" falan da değilsin!!!"

Ve King'in yüzüne baktığımızda, Queen o ırkı söylerken sessizce konuşmayı dinlediğini görüyoruz. Sanji, Silahlanma Hakisi kullandığı kolu ve pençeleriyle kendini savunan Queen'e ateşli tekmeler atmaya başlar. Queen, Vegapunk'ın bile yaratamayacağı bir siborg (cyborg) ile karşı karşıya olduğu için Sanji'nin ne olduğunun önemli olmadığını söyleyerek bitirir.

Zoro ve King savaşmaya devam ediyor. Aniden, King'in kılıcının ucu tarak gibi bir şekle dönüşür ve King, Zoro'nun 2 kılıcını elinden düşürtür. Sonra King kılıcını çeker ve 2 kılıcı Zoro'dan kapar ve bir kenara atar. Ardından King, Zoro'nun yüzüne güçlü bir yumruk atar. Zoro'nun yüzüne darbeyi vurmuş gibi görünüyor ama Zoro zamanında kafasını hareket ettirmeyi başardı ve ağzında tuttuğu kılıçla darbeyi durdurdu.

Zoro: "Savaş tarzın tuhaf...!!"

King: "Gerçek savaşta sabit bir biçim ve stile gerek yok."

Zoro: "Haklısın.
Şimdi düşünüyorum da, kılıç ustası olduğunu hiç söylemedin..."

Zoro kaybettiği 2 kılıcı alır ve dövüşe geri döner.

Zoro: "Gerekirse bu savaşı boynunu ısırarak ve nefes borunu yırtarak kazanmam gerekebilir...
Çünkü ne olursa olsun kaybedemem!!!"

Hyougorou ve Kawamatsu, Zoro ve King'in savaşını izliyor. Kawamatsu, Zoro'nun müthiş bir kılıç ustası olduğunu söyler, Hyougorou ise Zoro'nun ona gençlik yıllarındaki Ringo'nun efendisi Shimotsuki Ushimaru'yu hatırlattığını söyler. Dövüş tarzı bile benzer. Ayrıca, Zoro'nun efsanevi samuray Shimotsuki Ryuma'nın kılıcı Shusui'yi Wanokuni'ye geri döndürmesinin kader olması gerektiğini söylüyorlar. King ve Zoro savaşmaya devam ederken, sol gözünün de Zoro'nun gözü gibi hasarlı olduğunu gördüğümüz Ryuma'nın bir görüntüsünü görüyoruz (yüzünde de bir yara izi vardı).

Onigashima kalesinin 2. katına geçiyoruz.. Jack ve Inuarashi dövüşmeye devam ediyor, Jack melez formunu kullanıyor. Bacakları hala mamut bacakları ama gövdesi ve kolları insan şeklinde (kılıçlarını kullanıyor). Kafası, mamut ve insan formunun bir karışımıdır, büyük gövdesini ve büyük dişlerini korur ancak daha küçük bir kafası vardır ve mamut kulakları yoktur.

Jack, Inuarashi'ye hortumuyla saldırır, ancak Zou'da olduğu gibi, Inuarashi onu yakalar ve onu odadan dışarı atar. İkisi de Ashura'nın baygın olduğu avluya düşer. Inuarashi, Jack'in kendisine Zou'da çektirdiği işkenceyi hatırlıyor ve şimdi her şeyin farklı olacağını söylüyor. Kaidou'nun tavanda açtığı devasa delik sayesinde Inuarashi, Sulong formuna dönüşebiliyor.

Nekomamushi'nin Perospero'ya saldırısından hemen sonraki yere, Onigashima kalesinin dışına, geçiyoruz. Carrot ve Wanda'nın (Perospero'ya herhalde) dik dik bakışlarının önünde Nekomamushi, Pedro'nun ölümünün intikamını alacağını söyleyerek Perospero'ya yaklaşır. Gölgelerden dışarı adımını attığında, ay ışığı Nekomamushi'nin Perospero'nun korkmuş bakışları karşısında Sulong formuna dönüşmesine neden olur.

Onigashima kalesinin 2. katında Raizo ve Fukurokuju hala savaşıyor. Fukurokuju, Raizou'ya Wanokuni'nin bir çocuğa shogun olarak güvenemeyeceğini söyler, Raizou ise "insanlar büyüyebildiğinden" gençliği küçümsemediğini söyler.

Wanokuni sahiline geçtik. Kalp Korsanları'nın modu kötü, silahlarını çekmişler ve onlara Kaidou'yu çok hatırlatan “bir şeye” işaret ediyorlar. Muhteşem bir çift sayfada Luffy'nin önüne dikilmiş dev bir ejderha görüyoruz. Bu Momonosuke. Luffy, Momonosuke ile ilk karşılaşmasını hatırlıyor (Momonosuke ona yemek olmadığını söylediğinde).

Luffy: "Momo."

Momonosuke: "Aynen!!"

Momonosuke şimdi 28 yaşında, Shinobu güçleriyle onu 20 yaş büyüttü. Shinobu, Momonosuke'yi büyüttüğü anı hatırlayınca yüksek sesle ağlar. Shinobu'nun Momonosuke'nin kolunu tuttuğu bir resim görüyoruz, Momonosuke'nin tüm vücudunu göremiyoruz. Ancak, yetişkin Momonosuke'nin Shinobu'dan daha uzun olduğunu görebiliriz çünkü bu resimde Shinobu'nun kafası Momonosuke'nin dirseğine ulaşıyor.

Shinobu: "Momonosuke-sama!!
Aynı ona benziyor...!! "

Luffy ve Momonosuke yola çıkarlar.

Luffy: "Hadi Momo!!
Wanokuni'yi geri alalım!!! "
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık