Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Croco'dan kanca yiyip,hiç bir şey olmamış gibi iyileşen adam değil mi bu Luffy ?
Luffy'i ortadan ikiye bölsen bir şey olmadan kalkar ayağa.

En azından Zoro ilaç ile iyileşti mantığı var.
Luffy de özel ırk çıkacak King gibi o zaman seyreyle cümbüşü. :D Anası babası özel,şapkası özel,meyvesi özel,seçilmişliği özel yeni sayfaya geçeceğiz.
 
Bu bölüm queen le kingin hakkını baya vermiş oda(başlangıç olarak en azından) adamlar iki kişi içlerinde sanji marco vs va olan baya kalabalık bir güruha kök söktürmüş tek direnebilen marco kalmış oda sınırına dayanmış. Kingde queende sapasağlam ayakta hala.
 
adamın saldırısının ismi kulak memesi krakerleri. Yakında oturan boğa koltuk altı kokusu saldırısı da yazar, bizde bunları yeriz harika mangaka ?
 
Luffy ile Zoro'yu aynı dayanıklılık üzerinden düşünürsen böyle olur. Luffy çok daha ayrı ligte herşeyde olduğu gibi.
Luffynin acısını,stresini hasarını yiyen meyvesiz zoro ayaktaydı kuma olayında. Luffy ve zoronun dayanıklılığı bence eşit. Luffynin en büyük handikapı kesici aletlere ve içten hasar veren saldırılara karşı. Luffyden meyveyide çıkarırsan eşitlik bozulur zorodan daha aşağı olur dayanıklılıkta. 2 yonkou saldırısı yiyip ayakta durmaya çalışan zoro vs tek yiyip uçan,düşen luffy.
 
Neko hayatının dayağını atacak ona. BM Korsanları'nın kalan kısmı ayakta kalabilir çünkü şelaleyi tırmanamıyorlar daha :D
BM ve evlatları burdan fazladan kitabeyle dönerse şaşırma ama günün sonunda ayakta kalma repliği boşa söylenmiş bir replikte olmayabilir burda herkes luffy kaidoyu yener hasırlar ve ittifak kazanır diye bekliyor ama savaşta aradan daha kazançlı olarak BM korsanlarıda sıyrılabilir kendileri zaten savaşta bile değil kaptanlarında çizik yok peros bir tek yaralı gibi Kaidonun nerdeyse tayfa kalmadı ben bu savaşın akıbetini farklı görüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık