Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
500 bölümdür avel avel geziyor saçma sapan olayların içinde yaptığı dişe dokunur bir şey yok.
Alıcağı 500 bölüm önceden belli olduğu birisini yenicek diye ne zevk alıyorsunuz.

Benim için Zoro'yu bu kadar kullanmadıktan sonra King ile arc'ı kapatıcaksa öldürsün daha iyi bir karekter bu kadar yerin dibine sokulmaz.
 
Son düzenleme:
Sırf sağkol solkol olayı vermek için bir anda marcoyu aradan çekmeleri , page one a düzgün hasar veremeyen sanjiyi bir anda queen den kan alacak seviyeye getiren
One piece gene şaşırtmadı.
Chopperda kan aldı. Sonra Queen'in saldırılardan hiç etkilenmediğini gördük
Bitirim ikili :a::a:
Sanji Queen'e hasar veremiyor deniliyordu değil mi ? Ağzından çıkan mürekkep herhalde xd.
 
Yukarıdaki savaşı anlamsız yere yapmadı. Oradan aşağı güçlenerek indi. O savaşı yapmasa o hasarı almazdı ama o savaşı yapmasa oradan güçlenerek de inmezdi. Su an hasarı yok tamamen iyileşti ama aldığı güçlenme yanında duruyor.
Aldığı güçlenme tam olarak ne ? Nesi güçlendi mesela King'i kesemezdi de şimdi kesebilecek mi ? B hakisi mi güçlendi ? Gözlem hakisi mi ? Kral haki mi kullanacak artık ? Nasıl bir güçlenmeden bahsediyoruz.
 
Zoro hakai saldırısını durdurduğu için ölümün eşiğine geliyor.Bu seride ölümün eşiğindeyken daha da güçleniyorsun.Ray-Hyo gibi tecrübe sahibi kişilerin bizzat dediği bir laf.Üzerine çatı dövüşünde enmaya biraz daha alıştı adam.Sırf hakai atağı sonrasını kendisi zorladı diye h.haki açıp atağına ekledi Zoro.Halen daha çatı dövüşü Zoro'yu güçlendirmedi diyen varsa pes demek lazım.
 
çok uzatıyorsun seriyi çok. 1000 bölüm doflamingonun göz rengini bile göstermeyen adam bu. Söverek okuyun rahatlayın ama sesli bir biçimde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık