Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Satışları

Oda bu düşük satışları hak ediyordu biraz silkelenip kendisine gelmesi lazım hele son 4 5 bölümde ortaya attıkları diyecek söz bulamıyorum
 
Biraz da OP&Oda savunalım.
OP ilk 10'a girmiş mi girmemiş mi pek ilgilenmiyorum ve Oda isterse ayda bir seri çıkarsın, yeter ki tamamlasın seriyi. Serinin kalitesinde düşüş var mı? Evet ama şu serinin sonunu göreyim yeter bana. Misal GoT kötü bitti ama hala sevdiğim bir dizi. Yeter ki sonunu görelim. Berserk örneği var elimizde :( 120 sayı falan oldu Wano ve uzattı sanki biraz :) ama seriyi dinlene dinlene yazsın ve bitirsin yeter. Seri kötü biterse, kötü bitti ama sevdiğim bir seriydi derim. Ölüm yok ya sonunda.

Bir de çok satan birkaç mangayı okudum, onlar da pek eli yüzü düzgün işler gibi gelmedi bana. Profilime Wano=Ayyaş Kaido yazmış olsam da OP'un gerektiğinden fazla gömüldüğünü düşünüyorum. Sınırlarımı aşmalıyım dedikten sonra güçlenen karakterlerin olduğu seri var. Tüm manga konularında genel olarak bölüm hakkında eleştirel yorumlar yapıyor olsam da OP her şeye rağmen o kadar da kötü durumda değil. Çok uzun bir seri olduğundan, en az bir 200 sayı daha çizileceğinden ve sık sık ara verildiğinden olumsuz algı yaratan bir seri. Muhtemelen seri bittikten sonra bile bir müddet satmaya devam edecek ve yan hikayeler çizilse keşke denilecek. Tabii, Big Mom'ın Ulti ve Pay-Pay'ı durduk yere haklamasından da Tama karakterinin hile açmaktan farksız olduğundan da bahsedilecek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık