Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Fanbook/Databook "Vivre Card"

Kurmuyor tabii ki.Kursa Roger'ın böyle bir adama karşı duramaması lazım.Garp'a böyle bir meyve gelse ve yese herkesi ezerdi zaten.Ne var bunda ?
Oda bu sefer diğer güç parametrelerini ona göre ayarlardı. Aksi taktirde Roger kılıç tutmasa, Luffy'de meyve olmasa diye çoğaltılır bu örnekler. Kimseyi Oda'nın verdiği güç dengesinden azade düşünmemeliyiz. Akainu bu meyveyi yemese başka bir şekilde güçlenirdi mesela.
 
Boş yapmaya bayılıyorsun. Roger'ın namı var bir kere. Sırf arkadaşına küfrettiler diye adamın ülkesini yıkıp geçen birisi Roger. :D WB'de oğlum kardeşim dedikleri kişiler öldürülünce parti yapan adam. :DD:D:D:
Wb fanı olman lazım o zaman, birileri ölürken arkada adam bırakırken parti yapanlara bayılırsın :ehe:
 
2015-2016 civarında bu forumda Garp savunurdum. Ondan bile soğutursunuz siz insanı. O zamanlar bile zirvede görüyordum. Ne derseniz deyin, WB-Garp-Roger aynı ligin adamları. Mangada geçenleri görmezden gelip ayrıntıda boğularak ancak güç dengelerini arap saçına çevirirsiniz. Ki zaten Oda güç dengesi olayını bilerek muallakta tutan, bazen de altından kalkamayan bir mangaka.
 
Evet WB dediğimiz adam Yonko'lara gücü yetmeyen bir korsan olduğu için arkasında kaçmak için adam bırakan birisi aynen :D Konuştukça WB'nin değerini düşürüyorsun ahhahahahha
Hiç bahanelerin bitmeyecek değil mi ?

Bak ben ne diyorum, Oden'in ölmesini çok sonradan öğrenmiş olsa bile gitmeliydi.

Sen ne diyorsun, bla bla bla.

Hadi arkadaşı ölürken arkada adam bırakıp parti yapana laf yap da görelim :artiz:
 
Cidden ne tartışıyonuz la merak ettim bakıyorum anlam bile veremedim... :D

Meyveler, bisestolar, kılıçlara, D. olup olmamaya bile girilmiş. :S

Yav Mangaka bu iki karakteri yanyana çizip ''İki Kral'' demiş mi? Bana göre bitti.
Roger'ın ödülü fazlaymış o azmış bu çokmuş pek anlamı yok. Ödülün yüksek veya az olmasının pek çok sebebi var zaten seride.
Örnek vermem gerekirse WB çok daha agresif bir adam olsa Roger sonrası o ödülü bir çok rahat geçerdi yapacaklarıyla. Fakat adam kendi halinde takılıyordu MF savaşına kadar, adama hiç kimse gelip bir şey diyemiyordu vb.

Croc reis bile konuşurken ikisini birden söylüyor. O böyle diyorsa herkese saygı duymak düşer... :a:

"Roger ve Beyazsakal'a yenilip de göz yaşlarını yutmak zorunda kalanları bir düşünün! Denizde onlardan binlercesini bulacaksınız!"
Crocodile - Bölüm: 442
Mevzu bu kadar aslında ama milletin canı sıkılıyor herhalde :D
Gözü karartmış adamlar xD

Yani bundan bilmem kaç yıl önce WB çoluk çocuğu toplarken en güçlü adam değil de en güçlü organizasyon oluyor, ve aa böyle çok mantıklı diyorlar.
Kayıp adayı bulmuş, KK olmuş adamın ödülüne WB gibi biri ulaşamadı diye daha güçsüz oluyor. Roger'i denizcileri yenip dalga geçerken WB'yi sıradan denizci gemilerinden kaçarken çizmişken üstelik.


Ne oldu reis olay ne?

Gerçi kesin organizasyonur xD
GrandLine'ı fethettiler. Eze eze yenmiş Roger herkesi baksana :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık