Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018: Jinbe, Who's-Who'ya Karşı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 150 59.8%
  • Fena Değil

    Kullanılan: 73 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 11.2%

  • Kullanılan toplam oy
    251
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar sahilde dövüşüyorlardı ama haklısın Ace'nin Jimbei ile suyun altında dövüşmesi lazımdı adil olsun diye xD
Ben Su altında olsa adil olurdu demiyorum. Dövüş zaten adil. Ancak Ace ile berabere kalmak Jinbei için bir utanç değil övünç olur ancak. Adam WB'ye katılmadan önce Savaş Lordu teklifi alıyor. E meyve olarak da Jinbei'e ters birisi nitekim bir beraberlik gayet iyi. Who's kim Ace kim allah aşkına.

adamların dövüştüğü mekana gemi dalıyor, sanki çorak arazi abartma
Dediğim tek şey "karada" demekti. Karada değiller mi ? Öyleyseler boş yapmayalım.
 
Jinbei aksiyona girmiş iyi hoş olmuşta benim jinbeiden beklentim daha çoktu ya. Güç bakımından değil karizma bakımından. Jinbei tayfaya katıldığında Zoro ve Sanji'den güçlüydü muhabbetleri dönmüştü. Bu doğru gibi gözüküyor.

Önümüzdeki bölümlerde Aslan parçası Zoro da şovdaki yerini alsın da birazcık karizma görelim.
 
Kısa vadede karşında Marco varken artislik yapamazsın adamın olayı bu. Hayatsız gibi tanklamak.

Katakuri de Marco gibi kısa sürede racon kesebileceğin tipler değil. Katakuri wano da olsa belki King kadar silik kalmazdı ama kesinlikle Tüm kekteki durumunun yanından geçemezdi. Katakuri wano da olsa Marco gibi ilk bakışta parlardı çünkü gözlemini zayıflatacak kadar uzun vadeli savaşamadığın sürece veya inanılmaz hız seviyelerine ulaşamıyorsan sahne ışığı ilk başta Katakuri de olur.
Katakuri eğer Wano'da olsaydı, Luffy ile kapışan Katakuri'den çok daha güçlü ve kimseyi hakir görmeyen, hakisi daha fazla artmış olan bir Katakuri görebilirdik. Luffy geliştiyse Katakuri'de gelişti o savaşta. 12 saat boyunca mücadelesine bak hep haki bazlı dövüşüyot. Luffy saldırılardan kaçarken Katakuri hiç esirgemiyor hakiyi.
 
Şu Sanji de artık tekmeleriyle slash atmaya başlasa keşke... Neyse

Shanks bu meyveyi bilerek mi çaldı acaba? Ve Shanks bunu neden yaptı... Roger bunlarla birşey mi paylaştı ölmeden önce...

Ben Shanks çaldı dediğimde başkası almıştır. Shanks ondan almıştır dediler. Benim dedigim çıktı. Ama neden yaptı bunu Shanks???
 
Dof için 4. Adam diyordum ama gizli sağkol olduğunu düşünmeye başladım. Kaido en güçlü 4 adamına resimli kartlar king Queen jack joker adını vermiş. Dofta en güçlü 4 adamına kartların grup ismini vermiş. Sanırım kaidoyla geçmişi çok eski kaidonun emriyle bile schibukai olmuş olabilir
 
Son düzenleme:
Zeus'u da tayfa üyesi olarak sayabiliriz bence. Yamato'da Luffy ile denizlere açılıcam dedi. O da gelirse 11 kişi olacak tayfa maşallah.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık