Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümler artık o kadar leş boş hale geldiki seriden tiksindirdi.Birde üzerine devamlı ara.Cidden bu seriye para verip mangalarını alanları tebrik etmek lazım.Bedavaya okuyoruz onu bile yapasım gelmiyor artık.Don lastiği gibi okuyucuların tiksindirdiği şeyleri uzatıp duruyor.Bir insanda bu kadarda para hırsı olamaz.Daha kaç yıl devam ettirmek istiyor.20 yıl 30 yıl.
 
Birde üzerine devamlı ara.
1019. veya 1020.bölümü One Piece'in 24.yıl dönümü gününe denk getirmek için ara veriyor. 2 Tane dergi arası var ve Oda istese bile bölüm veremez dergi aralarında. Bu yüzden verdiğin bu tepkinin gereksiz bir tepki olduğunu düşünüyorum.

Bunları geçelim 1021 bölüm yazmış, çizmiş bir yazardan bahsediyoruz burda. Her haftada çizmeye devam ediyor/edecek. Bunun içinde yazara biraz anlayış göstermek lazım.
 
Who who madem Luffy'e çok derinden nefret duyuyor o zaman neden savaşın başlarında Luffy'ler kaçarken tayfasına 'şıçanlarla oyalanacak vakit değil' dedi. Sanki hiç umurumda değilmiş, takmıyormuş gibi bir tavrı vardı ama adam baya baya saplantılı bir şekilde öfke duyuyormuş. Kata'yı indiren adamı küçümsemesi zaten saçmaydı da bu dediklerim de eklenince iyice saçma ve aptalca bir sahne olmuş o. Oda sıvamayı denememiş bile...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık