Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav arkadaş bu meyve özelse madem ilk defa mı görüyorlar luffy de şimdi söylüyorlar.3 amiral Sengoku Garp im bile biliyor adamı imparatorlar biliyor meyvesinden haberi var neden bir gram tepki bile vermediler bu meyveye?Cplerin elinden alınan meyvenin ne olduğu hakkında bilgisi mi yok ne meyvesi olduğundan.Sonradan aklıma geldi ekliyem mi dedi naptı bu adam.
Denizciler, Dünya Hükümeti'nin yaptığı gizli işlerden bihaberler. Yani denizciler bu meyveyi bilmiyor olabilir. Lakin Gorosei'nin bir şeyler bildiği çok bariz.
 
Zoro: Aga ben kalkamıyorum bir şeyler yap.

Chopper: Dur bir iksir yapmıştım ayağa kaldırıyor.
Meyven de kutsal çıktı leylasını gören mecnuna döndün :ehe:

Ivankovun vurduğu dopingle hemen hemen aynı sanki. Kısa süreli güçlü yapıp sonu kötü bitiyor
Kaç kere vuracaklar iksiri o zaman xD Şöyle bir üç beş iksir alırsa Luffy fanları Zoro ne kadar da iradeli derler mi acaba Luffy'de yaptıkları gibi :hhh:
 
Bana kalırsa Kata k.haki > Kaido k.haki - Ama kim daha hasar alıyor dersek Kaido''dur o yüzden hasar almak ile k.haki arasında net bir çıkarım yapamayız gibi geliyor adam dayanıklı ise kaçmaya gerek duymuyordur.

Zoro için ise hiç haki gelişimi olmadan 2x zararla sağ kol indiriyorsa güçlü rakiplerle karşılaşıp hakisini geliştirince bir de üstüne en iyi 12 kılıçtan birini alınca herhalde 2x zararla bu sefer yonkouları indirir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 98)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık