Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy reankerne bir robot olduğu belli olduğunda meyvenin olayıda ortaya çıkmıştı herkes onu JoyBoy olarak yazıcak tarihe Luffy diye birisi anılmayacak öyle birisi yok kabul edin.
Bence çoğu korsan Joy Boy'un iradesini taşıyor. Hepsi denizlerde özgürce dolaşmak istiyor. Joy Boy'un karakteristik özelliklerini daha fazla taşıyan geçmişin mirasını taşıyacak olan bir yiğittir sadece Monkey D. Luffy.
 
King'i yenmek Zoro için fazla bile şu an.:D
Yonkoular ayrıldı tabi ikisini aynı anda alamayacak o yüzden gücünü yarıya indirmek mantıklı ;)

Zoro o kadar darbe almasına rağmen hala K. Hakiyi Sanji seviyesinde kullanamıyorsa bu onun ezikliğidir kimse kusura bakmasın. Şimdi de 2 kat acıyla savaşacak. K. Haki namına bir şeyler görmezsek Sanji>Zoro tescillenir tekrardan...
:hhh:
 
Şa-fa-ğıııı getireceğiz dostlar... Korsan birliğini kuracağız... Sizlere yemin olsun!! Bu hükümeti devireceğiz dostlar...

Not: Sedat Peker ağzıyla okunması tavsiye edilir...
 
Bu iksir olayı epey kötü senaryo. Madem tekrar ayağa kalkacaktı, neden bu hale düştü ve kaç bölüm bandaj muhabbetini okuduk o zaman?
 
Serinin 100 yıl sonrasını anlatan spin off'u çıkıyor düşünsenize bir tarafta her dojo'da Zoro'nun adı ve geliştirdiği 3 kılıç stili anlatılıp öğretiliyor.
Diğer yanda JoyBoy 800 sene önceki iradesi ile geleceğimizi şekillendirdi diye anlatılıyor Luffy kim taşıyıcı öyle birisinin adı bile geçmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık