Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numara oynamıyosa Ozan'nın bu takımda işi yok. Orda da dediğin gini Okay oynuyor.
Ozan 8 oynuyor işte kim oynayacak orada onu de bana. Bir İrfan oynar orada onu da oynatmıyor şuan. Onu da muhtemelen dediğim sebepten İrfan defansif olarak hiç yok.
Taylan 6 numara şenol 8'de oynatıyor GS'de nerede oynadığını bildiğinden şüpheliyim Şenol'un.

Ozan'ın yerine kesinlikle İrfan Can olmalı. İtalya maçında orta sahayı geçemememizin iki adet sebebi vardı biri Ozan diğeri Kenan. Ozan ne tam olarak defansa katkısı var ne de tam olarak hücuma katkısı var.
Çünkü 6 da Okay oynuyor ve onu kesmiyor adam. İyi de oynuyor son maçlarda kesmemesi normal, onun dışında Taylan yedeği oldu Okay'ın. Ozan 8 oynuyor onun oynadığı yerde de İrfan oynar o olmazsa. Fakat İrfan çok ofansif olduğu için tercih etmiyor şuan gibi geliyor bana. Risk almıyor gibi ama oynatılabilir İrfan Okay oynuyorken her şekilde...

Bir gün Ozan-İrfan görürsem hiç şaşırmam orada.
 
Bu maci da kaybedersek gecmiş olsun italya karşısındaki mac ilk mac heycınıdir dedim ama bu macın telafisi yok mutlak galibiyet lazım.
 
Ozani yine kesmemis koca gobek yakicak bu turnuvada bizi. Ben almaya tr hazırlık maçında oynadığı oyuna çok şaşırmıştım. Onun dışında da iyi oynadığı maç görmedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık