Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel olarak gündemdeki yorumlara bakınca şaşırdım kaldım. Neden bu kadar umudumuzu kaybettik ilk maçtan? Maçtan önce aranızda İtalya'yı yenebileceğimize inanmış birisi varsa boşu boşuna futbol takip etmesin genç yaşta saçları dökülür. Dünya kupaları kaldırmış tecrübeli, sistemli, vizyonlu ve ekol sahibi bir takımın ölüsü bile bizi üçlerdi zaten? Bu işler sadece kağıt üzerindeki kadrolara bakılarak yapılmaz. Gelmiş geçmiş en iyi jenerasyonumuz diyoruz fakat hemen hemen hepsi milli kariyerinde tecrübesiz futbolculardan oluşuyor. En basitinden Merih Demiral'ın o kadar büyük işler yaptıktan sonra en hata yapmaması gereken maçta hata yapması buna bir örnektir.

İtalya'ya kaybetmekten daha doğal bir şey yok. İtalya'dan 1 puan almak cidden büyük başarı olacaktı ki zaten milli takım sahaya 1 puan almak için çıkmıştı. Beni asıl şaşırtan durum Şenol Güneşin B planı yapmamış olmasıydı. Yani gerçekten de sadece 90 dakika savunma yapıp maçı 0-0'a bağlamayı mı düşündün be hoca? Hiç mi 2. planı yapmadın? "Ulan karşımızda İtalya var öyle ya da böyle gol atarlarsa şu sisteme geçiş yapalım." gibisinden ekstra bir şey üretmedin mi bu maç için?

Ha bir de, Fransa örneği verilmesin gözünüzü seveyim. Futbol tarihimizin en önemli 3-5 başarısından biridir Fransa'dan 4 puan koparmamız.
 
Şaka gibi 0 başırısı olan, gittiği Bundesliga ve İspanya da kelepir olan adamı. Dünya'nın en iyi topcuları arasına sokuyolar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık