Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal şartlarda o saldırının Kin'emon'u öldürmese bile, yere yatırması lazımdı. Muhtemelen Kin'emon meyvesinin gücü ile kendine görünmez zırh tarzında bir kıyafet yaptı, bu sayede hasarı en aza indirdi. Yıkılmamasını başka türlü açıklayamıyorum, ki son gördüğümüz kısımda ne kendisine ne de kılıçlarına haki basmamıştı bile.
 
Senin darbenin Oden'e atılandan daha öfkeli ve sert olma ihtimalini bilmene ihtimal yok. Ve Kin darbenin önüne blok koymuş, kılıçları kırılmış. Hem banane oğlum bundan benim derdim mi Kin'in tek yemesi anasını satayım. Luffy'nin feraset deyip dalmasıyla aynı şey işte. Bana ne anlatıyorsun sen?

Law ise sizin deyiminizle sadece yıldırım yedi, başka adam akıllı bir darbe bile almadı Luffy belki de 100 kere darbe aldı. Sen bana boş boş sorular yöneltiyorsun ben bu soruların muhattabı bile değilim.
Sen bence ne konuştuğunun bile farkında değilsin boş verelim gerçekten de ya.
 
Hepinizin sonu böyle olacak hepinizin, şimdi ben şeyi merak ettim sen özür dileyince @carpe d. em kaşsızı da özür dilemiş sayılıyor mu sayılmıyor mu :ehe:

Kinemon konusunda son panel yükseltmesinin mağduru oldunuz hepiniz, Oda son panellerde şişirir diğer bölüm patlatır biliyorsun.
Yok ben iyi polis o kötü polis. İşin sonunda çöken yine sen olacaksın haliyle. :oleyo:

Sonu monu bilmem ben ya. O saldırıdan sonrası diye bir şey yok arkadaş. Anlık bayılma bile yok lan var mı ötesi xd
 
Sen bence ne konuştuğunun bile farkında değilsin boş verelim gerçekten de ya.
Dostum Luffy'e laf gelince ayarlarınız bozuluyor. Ben Kid hakkında yorum yapıyorum, sen kişisele varıyorsun kıvırma falan olaylarına giriyorsun. Yok Kin'emon falan bilmem ne. Kardeş Luffy babanın oğlu değil ben de seninle o dille konuşacak kadar samimi değilim, beni bir daha alıntılama o zaman yoksa olay başka yere varacak. :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık