Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido'yu Kim ya da Kimler Canlı Yakalamıştır?

Kaido'yu kim/kimler kafeslemiştir?


  • Kullanılan toplam oy
    73
Bilmem kaç kere yakalanması veya idam edilememesi öldürülememesi değilde nasıl kaçtığı daha çok ilgimi çekiyor görmek isterdim hem yakalanış şekillerini hemde tekrar kurtulmasını defalarca.
 
1.teori:Kendi ödülünü almak ve meydan okumak için kendi teslim olmuştur. Bu sayede bolca para bulup Wano da istediği fabrikaları kurmuştur.
2.teori:Birisi yakalamıştır. Hükmet Wano yu kontrol etmek için planlı olarak onu oraya koymuştur. Bu sayede antik dilin yayılmasını engellemişlerdir.
3.teori:Daha küçükken hükümete bağlıdır. Rocks dağılınca yakalanmış üstünde deney yapılmış sonra kaçtım sanıp Wano ya gelmiş ve gene hükümete destek sağlamıştır.
 
Wano öncesi olduğuna göre en az 25 yıl kadar vardır. Şimdiki amiraller tek başına o dönem yakalayabilecek bile olsalar hükümet potansiyellerinin zarar görmesini istemeyeceği için ikili gruplar halinde yakalamışlardır fakat o dönemki Garp ve Sengoku tek başlarına Kaido'yu yakalamış olabilirler.
 
Kafesin önüne yem atmışlardır bu da oltaya gelmiştir, kafese girmiştir yemleri takip ede ede diye düşünmeye başladım. Luffy öldü diye gidiyor hemen ardına adamı kurtarıyolar. Momo bile diyor ki Luffy ölmedi. Oğlum sen ne saf adamsın ya.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık