Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

972: Savaşın Sonu! Oden vs Kaido!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    54
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman öldürmek istiyorsanız havaya boş tekme atın bundan daha faydalıdır. Olur ya belki zamanın fiziksel bir tarafı çıkar, bir yerlerde gizleniyordur ve belki bir şekilde attığınız tekme ulaşır. Bu yapılan şeye anime deme ihtimali ondan bile zayıf işte.
 
Sanırsam @Yamato nun çatıdaki beşlinin duş suyu içilir yorumundan sonra en talihsiz yorumlardan biri olmuştur herhalde :hhh:
Fikrimin arkasındayım. Müzik seçimleri de One Piece gibi müzik kısırı bir anime için yeterince çalışılmış bu bölüm için. Hele Kaido’yu kestiği sahne ve Street Fightermışçasına çıkan efekt oldukça güzel. Animasyonlar ise bölüm boyunca çok çok iyi.
 
Özellikle bir önceki bölümde baskın olan dramatik müziği OP'un eski müziklerinden. Neden yeniden düzenleme ihtiyacı duydular ki? Hiç olmamış.
Umarım ileride Fierce Attack (bu bölümün sonunda olan) müziğini de yenileyelim derken batırmazlar.
 
Tamam anlıyorum filler sahne ile doldurmak istiyorsunuz ama bu neydi?
Mangada Oden saldırıyı yapıştırdıktan sonra Kaido ayağa kalkmadan Oden tekrar saldırıyordu, Momo numarasıyla dikkati dağılınca Kaido arkadan vuruyordu.
Burada bildiğin Oden saldırıyı yaptıktan sonra Kaido sapasağlam ayağa kalkıyor, dövüşe devam ediyorlar. Tam bir saçmalık.
 
Toei sayesinde mangada anlayamadığımız birçok sahneyi anlıyoruz. Kılıç salladılar patlamalar oldu ve lazer tabancası sesleri çıktı, efekler de vardı. Samuraylarda çok değişik teknikler varmış ama mangada belli olmuyordu. Oden de haki yardımı ile uçuyor ya da geppo kullanıyor. Bölümde epey bir havada dolaştı.

Yalnız hadi Tsuru anlaşılır ama Şinobu'nun evrimi açıklanmalı. Bu bölüm yine aklıma düştü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık