Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1011 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spolierı okuyunca aynen böyle oldum
“Hmmmmmmmmm...”
Ulan Kid yine sözünde durmamışsın . Adam çatıda tek kalsın siz de biz bakarız diğerine diyin ! İşte bu yüzden anti Kid fanıyım
 
Tam Bigmom'lık bir hareketti. Zerre şaşırmadım ben. Oda, Bigmom'ı bu şekilde tasarlamış. Dengesiz, sağı solu belli olmayan, yeri geldiğinde saf bir aptal yeri geldiğinde şeytan, yeri geldiğinde rezil olan yeri geldiğinde de yeri göğü inleten, duruma göre silindir gibi yuvarlanan veya silindir gibi düşmanlarını ezen, hasar almayan, değişik bir canavar... Bigmom'ın olayı bu. Küçük veletlere zaafı olması da karakterinin bir parçası. Son derece bencilce ve çocukça hareketler yapması doğasında var. Bazı yönlerden biraz Luffy'ye de benzetmiyor değilim aslında.

Favori imparatorum kesinlikle Bigmom. Korsanlığın hakkını sonuna kadar veriyor.
Sonuna kadar katılıyorum. Daha öncesinde de yazdım. Kadının akli sorunları var. Bildiğin deli yani. Bu bize hep yansıtıldı. Ne yapacağını, nasıl bir ruh haline gireceğini tahmin edemiyorsun. Bu hareketlerini gayet normal buluyorum. Zaten yanında tayfası ve Perospero olmadığı için başına buyruk takılıyor. Onlar olsa bir nebze dizginlerler hareketlerini. Perospero'da o görevi görüyordu Ana için.
 
Son düzenleme:
Bölümde zoro yok sanji çöpü yine yok luffy’nin ne yaptığını göremiyoruz eee niye çıktı ki bu bölüm çıkmasaydı daha iyiydi. Ayrıca tama > sanji yazmasam olmazdı :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık