Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmam Marineford da bu kadar derin konulara değinmemiştir.Klasik ve basit olaylar üzerine çizmiştir.
İllaki öyledir.Bireysel bir arc değildi ki kullandığı güçlerin içeriğini açıklasın Oda bize.Belki de Wb'nin uyanmış hali,ilk yediği halinden 5-10 kat daha güçlü deprem yapmasına olanak sağlıyordur belki de başka bir şeydir. Şu konuyu tartışmaya gerek yok yani.
 

wildthorn

Umarım olmaz. Umarım spoiler sahtedir. Meyvelerin uyanması durumu bence serinin ilerleyişini bozacak. Zaten haki ve meyvenin tekniklerle güçlendirilmesi vardı birde "uyanış" olursa hoş olmayacak. O zaman iki yıllık çalışmanın üstüne bir daha çalışmaları lazım. Haki serinin başında hafiften gösterilmişti. Ama bu birdenbire çıktı. Meyvesiz insanların nasıl bu kadar güçlü olduğu geliyor aklıma. Haki ustası falan diyordum meyveler gelişti hakiye de bir şey getirmesi lazım bundan sonra. Bu böyle sürer gider o zaman. Sürekli bişeyler eklenirse sonunda cılkı çıkar bu işin.
 

Unknown

Off işte bu be. :D Demek sebep Oda imiş. :( Ne güzel fikirler çıkıyor yahu. :/ Birde tabi klasik olarak tek bölümden değil, tek resimden değil tek spoilerdan serinin tüm herşeyini anlaşmış arkadaşlar var.
 
Oda'yı bir kez daha takdir ettim. Hem o kadar şey konuşulmuş bir seri üzerine konuşulup tartışılacak bir konu daha çıkardı. Hem de mangaka s.çtıcılara yeni bir uğraş alanı yarattı. Büyüksün Oda.:alkis:
 
Resmen yeni bir teori alanı açtı adam.Şimdi seride gördüğümüz tüm meyvelerin uyanmış halleri acaba nasıldır denilerek onlarca teori üretilecek.Mesela Smoker meyvesini uyandırsa acaba ne olur?
 
Magellan,Enel belki Akainu'nun tam vücüt magma formu
Belki Pica'nın son devasa formu,Brook

Bir de Teach Yami Yamide acemiydi o da uyandırmıştır baya sağlam bir özelliği çıkar onunda.
 

Unknown

Ama meyveyi tüm üstün kullanıcıların uydurabileceği ama sadece H.hakisi olan kullanıcıların meyvenin ruhuna hükmedip kontrolü kaybetmeden gücünü artırabileceği teorisi gerçektende tuttum. O zaman denge oluşuyor. Yoksa Buggy gibi adamların meyve uyandırması falan acayip komik kaçıcaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık