Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bekleniyodu anlamıyorum zoro'mu yenecekti kaido'yu o zaman luffy niye ana karakter diye sormazlar mı adama.

Oda'nın zoro'yu catıya cıkarmasının nedeni bence alacaği güc artışlarına alt yapı hazırlamak h. hakisi olduğnun farkına vardı bunu saldırılara eklenebileceğni ögrendi geriye bunlrda ustlaşmak kalıyor.
Şu an Luffy'nin yaptıkları ve yapacakları, Zoro'dan bekleniyordu. Sorunda orada idi. Yoksa gayet iyi işler yaptı Zoro.
 
Ben de sana rica ediyorum diyorum ki adam zaten iki kere saf dışı kaldı. Öldürürlerdi başkaları korudu o yüzden Amiral level biraz fazla kaçıyor. Bak bu bölümle dersin eyvallah derim kabul ederim ama öncesi kesmez.

Her bu çocuk güç yükselttiğinde fi tarihine gidip şöyle olur böyle olur diyorsunuz, ya arkadaşlar o konuşmalar o zamanki Luffy için geçerli. Bizi Zoro'da bunu yapıyoruz çünkü enma hariç upu yoktu adamın o yüzdendi yani, Luffy bir dünya gelişim gösterdi hani bunu mu anlatalım.
Seni kesmeyebilir herkesi kesecek demedim zaten.Kizaru'nun bu bölüm öncesi Luffy'den çok daha iyi featlere sahip olmadığı barizdi mesela.Gidip de amiral seviyesi dememden Akainu çıkarma yani.Amiraller yonkolar tarafından saf dışı bırakılabilen adamlar zaten.Luffy'nin bunu yaşamasından amirallerin çıkarına bir şey olmuyor.Adam sanki bu bölüm öncesi zar zor 3.komutan ediyordu da birden bu seviyeye çıkma durumu da yok ayrıca.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık