Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi tam gücünde olan Zoro'dan alsaydı rahat %40 giderdi diyorum ama şuan çok kötü durumdaymış Law'ın söylediğine göre o yüzden bir %20 götürmüş olabilir tabi @Millennium Wizard'un da ne diyeceği önemli :a:

Bu arada biz poh atmayız karakterlerin yaptıklarını küçültmeyi eğer yaptıkları şeyden sonra kendilerini küçültecek olaylar geçmiyorsa, bir karakter güzel bir şey yapınca hakkını veririz o yüzden önce Luffy'e sonra Law'a.

Luffy açık kapı bırakmadığı için gelmek zorunda kalan bu geç açıklama bizler için hükümsüzdür!
 
Bu kral haki olayını uzun zaman içinde yaya yaya güzelce anlatabilirdi, ne kadar çok gereksiz şeyler çizip böyle önemli olayları atlıyor anlamıyorum, acemisin diyecem Oda 30 yıldır yazıyorsun bu nedir ya xD
Öyle ama en azından serinin şuan ki aşamasında düzgün işleseydi bari. Neymiş hemen yumruğuna kralların hakisi sarayım. Ohhh yonkou tokatlayam. Böyle işmi olur .
İnsan gelişim sürecini işler bari. Saçmalık gerçekten .
 
Bulut yaranlar listesine Luffy'de giriyor heralde. Killer bulutlara bakıp Kid'e birşeyler söylüyor. Kesin yardılar bulutları.
 
Aboov! La bu Luffy beni bile şaşırttı bu sefer. Şu spoiler doğruysa ve bu iş böyle devam edecekse artık bu oğlanı net amiral yonko öğütücüsü olarak görebiliriz. Ben en azından Elbaf sonrası bu seviyeye gelir diyordum. Şahsen fazla hızlı bir gelişimdense Odanın biraz daha sündüreceğini beklerdim. Yanıldık ama keyfimiz yerinde :cool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık