Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Zoronun aşura açması bir yanıyla kötü haber la kılıççılar :D Dövüş yakın zamanda bitmeyecekse bu adam bu kadar erken saf dışı kalmaz, Oda yapmaz yani bunu. Üstelik enma harici bir gelişme de lazım adama. Ateş kesmek dışında bir şey görünmedi daha. H. haki açmışsa falan bir nebze kurtarır belki. Ya Zoro başka bir yerde dövüşe katılacak ya da son bir hayati hamle için güç toplatacak Oda. Bakalım hangisi olacak :bilmem:
 
Luffy-Zoro vs Kaido, Big Mom ile de Kid tarafı olacak. Law Kid ile mi gitmiş hala çatıda mı onu anlamadım ama.
 
Kendisi de tek yediğinde Kral Hakili saldırı yemiş. Böylece Kral Haki'nin saldırılara eklenebildiği kesinleşti.
Aynen ben ona şaşırdım. Kral haki sadece bayıltmıyormuş.:D Acaba kral haki ile vurduğunda karşı tarafın haki kullanımını iptal etme gibi bir şey olabilir mi? Hani kral haki kullandığında kişinin iradesi kırılıyor ve bayılıyor ya, yumrukla vs. vurduğunda da karşı tarafın silahlanma hakisini kırıp Yami Yami gibi bir etki oluşturabilir mi? Güzel bir kullanım olur sanki?

Anlaşılan yaşlı Rey zannettiğimizden daha çok şey öğretmiş.
 
Anladığım kadarıyla kaido kral hakiyi tıpkı silahlanma gibi elindeki tokmağa basıyor. Kral hakiden çok değişik olaylar çıkacak gibi.

Zoro reisde sonunda açtı kral hakiyi ve hayvan gibi abanıp bi ashura çekiyomuş kaidoya. Kesinlikle bir etkisi olacaktır.

Luffynin saldırmadan önce kaidonun düştüğünü görmesi olayını ise anlamadım. Başka biri saldırdığı için mi düşüyor kaido yoksa bir nevi mecaz felan mı? göreceğiz.

Netice mükemmel bir bölüm geldiğini düşünüyorum. Afarım len soda :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık