Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro mesela ben istediğim herşeyi keserim diyordu. Ne biliyim adam demiyor mesela Brooka senden daha üstünüm kılıç kullanmada falan
 
Hala daha bazı şeyleri anlayamayanlar mı var arkadaş.Bu kid law luffy biraraya ne zaman gelirse kendi aralarında bir üstünlük savaşı bir laf dalaşı bir yarış oluyor ve olacaktır.Altında farklı şeyler aramak saçmalık.Birde ilk defa görüyorlarmış gibi luffye sallıyorlar ne günlere kaldık ya.
 
Bence sorun üstün olup olmasınından öte (değil bu arada eğem) luffynin demesi. Zoro da Kid de adamlar zaten başından beri rakibi ezikleyen yeri geldiğinde racon kesen yeri geldiğinde laf atan karakterler onlar söylese fazla itici durmaz ama çıkıpta sürekli çoluk çocuğa kendimi sevdircem diye mütevazı takılan adam bi anda bunu diyince çok itici ve rahatsız edici oluyor.
(Kime dediğinin bir önemi yok novalara dediyse ayrı şerefsizlik Kaidoya dediyse saçmalıktan seçmeler 2 ucu boklu değnek)

Plot armoru olmasa sırf komedi için yazılmış karaktere kafasını kaptırıcak adam gelmiş üstünüm diyor çatıdakilerden biri olsam almıştım canını
 
Serinin en başından beri işlenen konu bu ama. Kibirlenen küsküyü yer.
Sanji,smoker gibi istisna elemanlarda arada harcanıyor onun sebebini bulamadım. Tütün kullandıkları için olabilir.
seride tütün kullanmayın ve kibirli olmayın ana metni var
Tütünün zararını göstermiş anime sanjinin sigarasını yakan eleniyo
Not: Sanjinin sigarasını yakmayın
 
Luffy fanlarının çok hoşuna gidecek bir bölüm olacaktı bu, herkes kudretli Kiado'nun hybrid formundan tek yemiş olacaktı ama yine sektirilen Luffy oluyor :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık