Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl nefret kustuysanız, dayanamayıp banımı açtırdım. :artiz:

Öncelikle kanjuro sen nasıl bir kralsın yav. Adam tek kişilik dev kadro. :D

Luffy'nin dediği laf niye bu kadar battı anlamadım. Adam ben çok kez cehenneme gittim diyor. Yalan mı? Garp gibi bir dedeye sahip olmak bile başlı başına cehennemken, magellan'ın zehrine maruz kalmak, akainu tarafından neredeyse delinecek olmak vs vs adam o beşli içinde bu lafı söylemeyi en çok hak eden kişi.

Seni içten yarıcam diyip taş atan, 10000 metreden düşmüş adamı tutup yere çarpan adamlara düşünüyorlar, plan yapıyorlar demişsiniz ya... yazıklar olsun size :S

Hayır bir de sanırsın law falan dahiyane fikir sunuyorda, luffy beğenmiyor. :S Kid de gitsin önce haki öğrensin ya da kılıç falan alsın, ondan sonra fikir düşünmeye çalışır.
Zoro da katılıyorum dediği için fikir adamı ilan edilmiş. :D Sengoku daki gibi onunda seviyesini düşürün bari. :/

Bir de geçen çatı başladığından beri sürekli luffy şov oluyor denmiş ama 1000 den sonra luffy'nin doğru düzgün şov yaptığı bile yoktu.
1001. Sayıda killer ve zoro saldırıyor. Diğerlerine göre ön planda onlar vardı

1002. Sayıda zoro'nun kaido'yu atacağı kesik haftalarca konuşuldu. Zoro, kaido'nun kafasını alabilir miydi diye konu bile açıldı. Bu bölüme de gelip luffy şov demezsin.

En kötüsü de 1003. Sayıydı. Adamın biri luffy şov olacak, luffy 2 yonkou ile vs atacak dedi, onun yerine zoro kesik atıp kaptanını kurtardı. Ama siz çatıda luffy şov oluyor demeye devam edin. :T

Hayır bir de çatıda luffy ön planda, luffy şov var diye ağlıyorsunuz, sonra bölüm yıldızı anketinde gidip zoro'ya basıyorsunuz. Bu nasıl bir çelişki anlamıyorum.

Inu reis iyi ayar vermiş. Jack artık sadece fiziksel olarak değil, lafla da dayak yiyor.

Kaido'nun hibrit formu tam tahmin ettiğim gibi çıktı. Deri kalınlığı harici bir artısı yok muhtemelen. Diş detayı olmamış. Çakma vampir gibi duruyor. :(

Orochi'nin ölmediğini forumun %90'ı söylüyordu zaten. Şaşırtmadı ama ne yapacağı (daha doğrusu ne yapabileceği) belli değil. Ölü kalsa da olurdu.

Yamato'nun çatıya çıkacağı spoilerla beraber onaylandı bence. Şu momo'yu da kınlara kitledi mi gelsin yamato şov.
 
Şimdi Luffynin yancılarına ve köpeklerine üstünüm demesi okey ama sen bunu Kaidoya atar olarak yapıyorsan karşında ağababan var otur kıçının üstüne. Kidle çok takılmışsın.
 
''Ben üstünüm'' kısmı sırıtırıyor sanki. Net çeviri gelsin de tekrar bakalım. Hazırda uyanış + g5'in var da bizden mi saklıyorsun kardeşim? Çıkar göster!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık