Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Zirve Sengoku vs. Zirve Silvers Rayleigh

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    326
Bugünleride mi görecektik. Marinefordda sengoku tanklayan luffy ve meyve gücünü kullanmasına rağmen doğru dürüst hasar veremeyen sengoku mu büyük , amiral tutan rayleigh mi ?
Kimin yaşlısı daha iyiyse zirve de de o iyiydir.
Ray, içip kumar oynayıp keyif yapıyordu. Kizaru ile dövüşürken kondisyonu baya baya kötüydü. Sengoku aktif görevdeydi. Buna rağmen magellanın teklediği karasakal tayfasına hiçbir şey yapamadı. Herif doc q nun eşeğini bile öldüremedi. Sengokunun ki bariz güçsüzlük. Şu ana kadar hiçbir numarasını görmedik adamın.
 
Kizaru'yu +70 yaşında, 20 yıl emeklilik hayatı yaşamış şekilde düşünün ve bu adamın karşısına 56 yaşındaki Rayleigh'i çıkarın. Sonuç +18! İşte Ray'in kudreti bu.
Korsnların insafı yok işte sorun burada. Kaido'nun hala hayatta olması mesela tamamen bir sürpriz faktöre bağlı. Zamanında defalarca yakalamışlar, defalarca idam etmişler.
Shanks dediğin zaten dünya hükümetiyle danışıklı dövüş içinde. Var bir çıkarı ki böyle bu iş. İnsaf gösterdiğinden değil yani.
Blackbeard kaçıp saklanan adam neyin insafından bahsediyoruz?
Linlin'in tayfasında da güç namına çok fazla adam yok zaten. O tayfayla marine'e dalması onun aleyhine olur. Ya çocukları ayağına ayakbağı olur ya da geçireceği krizlerden birinde kendi çocuklarını yer. Tek başına dalsa diyeceğim. Çok büyük hasar verir ama sonunda o da yenilir o güce.
Rayleigh'in karakral olduğu da doğru ama en nihayetinde o da bir sağkol. Hangi sağkol olursa olsun bir önemi yok.
Ayrıca ben yonkoulardan bahsederken Garpgilin zirve dönemini kast ediyordum.
Zirve Linlin, Zirve Whitebeard, Zirve Roger, Zirve Xebex, şu bacaklarını kesen adam vs vs.
Karşılarında tek başına Garp durabilir miydi sanıyorsun? He karşılarında diyorum da illa birleşseler diye düşünme. Her biri tek tek tayfasını alsa yanına. Hele Roger yanında bir de Zirve Rayleigh var.

Sengoku ve Tsuru çok fazla küçimseniyor. Bunlar yukarıda saydığım zirvelerin döneminde marinedeki gücün en önünde duran isimler ve marine hala yerinde. Bu güçlerinin ispatı da işte.
İnsaftan kastım birleşip denizcileri haritadan silelim dememeleri.

Ünvanlara fazla takılıyorsun. Sonuçta sağ kol dediğin Rayleigh bu seride efsane. Hiçbir amirali efsane olarak duyduk mu ? Bazı yonkouları bile efsane olarak duymadık. Bu birşeyleri biraz daha düşünmeni sağlamalı.
 
Son düzenleme:
Rayleigh "20 yıldır elime ilk defa kılıç alıyorum "dediği halde Kizaru'yla dövüşebilip onu yaralayabileyen birisi.Kizaru'nun kendisi bile bir amirali tutuyorsun zaten diye ekliyor sonrasında.Kizaru'nun zirve Ray'e karşı bir şansı yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık