Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Beğenemedin mi ? Biz 6 yıl önce Mihawk yonkou level dediğimizde de beğenmeyenler vardı. Mihawk'ı Flamingo'yla kıyaslıyorlardı. Şimdi onların bir kısmı ortada yok, bir kısmı dediklerini yuttu, bir kısmı çark etti, bir kısmı da hala takıntılı bir şekilde düşüncelerini savunmaya devam ediyor. Sen hangisi olacaksın ? Tarafını seç ;)
 
Beğenemedin mi ? Biz 6 yıl önce Mihawk yonkou level dediğimizde de beğenmeyenler vardı. Mihawk'ı Flamingo'yla kıyaslıyorlardı. Beğenmeyenlerin bir kısmı şimdi ortada yok, bir kısmı dediklerini yuttu, bir kısmı çark etti, bir kısmı da hala takıntılı bir şekilde düşüncelerini savunmaya devam ediyor. Sen hangisi olacaksın. Tarafını seç ;)
Ee mihawk yonko level mi oldu haberimiz olmadan. Ben denk gelmedim o panellere dahaasdfkjasdf
Bir de her söylediğiniz gerçekleşmiş gibi konuşuyorsun reyis. Yanlış anlamazsan tutanlar tutmayanlara nazaran çok az sanki:d
 
Lobimiz güçlüdür çok şükür ama asıl mesele burada. Zoro ve Jimbe hemen hemen aynı seviyede değiller. Jimbe'nın maksimumu ortalama sağ kol ederken Zoro'nun maksimumu kk level. Aradaki farkı izah etmeme gerek yok herhalde ?
Şuan ki durum için demiştim zaten ben. Zoro ile jimbei arasında şuan için çok fark yoktur bence. İleride zoro, jimbeyi yi aşacak tabiki de.
 

Üye silindi 6669

Tamam Zoro sıradan bir sağ kol değil ama Luffy'da sıradan bir Korsan değil.
Luffy yonko olduğunda Zoro Sağ kol
Luffy KK olduktaysa Zoro Rayleigh ve Oden gibi bir seviyyede olur. Al sana özel sağ kol. Ha Mihawk Shanks'la eşit seviyede falan çıkarsa işler değişir.
 
Jimbe'nın Zoro'dan üstün olduğu tek konu yüzmek. Daha ne ilerde geçmesinden bahsediliyor anlamak güç.
Zoro şuan jimbeiden güçlü olsa bile o kadar bariz bir üstünlük yoktur. O yüzden hemen hemen eşittirler dedim. Jimbei ile zoronun tam güçlerini görmedik. Jimbei joker kartı gibi, Luffyi Mf de kurtaran kişi o. Yine aynı şekilde hasır şapka tayfasını BM adasından da o kurtardı. Bu adam eski bir shicki ayrıca. Ağır bir malubiyeti de yok niye bu kadar eziliyor asıl bu olayı anlamak güç. En iyisi zoro vs jimbei konusu açmak (varmıydı hatırlamıyorum). Forumun görüşlerini merak ettim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık