Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
T
Tamam bende şunu diyorum işte luffyde kağıt üzerinde kaybediyordu. Birşeyler oldu kazandı. Bu durumun zoroya olma ihtimali de var .
Vs anketinde olmaz diyorum ben de. Coby vs akainu anketi çıkarıp “mangaka coby’e kazandırabilir” demekten farkı yok bunun.

Şuan kata vs zoro anketinde zoro diyorum. Ama mangada sonraki bölüm kata ve brulee annelerine yardıma gelip zoro’yu ayna dünyasına götürse “zoro kazanacak” derim. Nasıl olacağını tabi sadece mangaka bilir. Belki zoro brulee’ye bişey yapar kata sinirden kenbunshokusunu kaybeder. Zoro da enmaya herşeyini verip keser o sırada.

İstediğin karaktere kazandıracak şekilde senaryo yazmak istiyorsan fan fiction yazabilirsin. Veya yeni anket açıp kurallara “zoro’nun 4 mola hakkı var ve 2 saat dayanırsa kata seviyesi kenbunshoku veriyoruz” diyebilirsin. Direk zoro ve kata’yı oldukları gibi karşı karşıya koymuşuz ankette.
Kağıt üstünde kim güçlüyse o kazanır burda.
 
İşte çok güzel yazmışsın sence bu şekilde luffyden daha dayanıklı olabilir sonucu çıkar mı sence?
- eğer çıkar diyorsan bı shabondyden sonraki iki Arca bak.o kadar dayak yedi ölmekten beter oldu iki gün sonra tekrar ayağa kalktı ve marineford a gitti...
Luffy den dayanıklı sonucu çıkar mı ? Sorunun yanıtı evet. Luffy o hasarlardan sonra bayıldı ama zoro eskisinin üstüne onları da aldı. Gecko moria ve ryuma yı bir saysan (brookun gölgelisi bile çoksağlam dövüşüyor) luffy x acı çektikten sonra zoro 2x çekiyor
 
Şu konuya ne zaman bir şeyler yazasım gelse Starrk'ın yazdığını görüyorum ve arkama bakmadan gidiyorum. Güvenle ayrılıyorum konudan. Zoro'nun bu vsde neden gte geleceğini milyon şekilde anlatmıştır dostumuz.
 
Şu konuya ne zaman bir şeyler yazasım gelse Starrk'ın yazdığını görüyorum ve arkama bakmadan gidiyorum. Güvenle ayrılıyorum konudan. Zoro'nun bu vsde neden gte geleceğini milyon şekilde anlatmıştır dostumuz.
Zoro zaten bu vsde Wano sonuna geldiğimiz zaman Kata'yı alabilecek seviyeye gelir.Şuan güç olarak iyi bir yerde olduğu için zorlar ama gözlem hakisi devreye girince işler daha karmaşık bir hale geliyor.
 
Evet tek panelden yorum yapılmıyor. Öyle bişey demedim. Kata seviyesi gösterecek 1 tane panel yok zaten. O nerden çıktı?

-Hikayedeki yeri konuyla alakasız.
-Resmedilişi konuyla alakasız.
-amacı konuyla alakasız.

Vs konusunda konuşulacak şeyler değil bunlar. Ama yine de pozisyona göre konuşsak kata’yı yenmesinin ne kadar saçma olduğu ortaya çıkıyor zaten.

Luffy bi yonkou’ya solo dalacak seviyeye çıktığında zoro’dan sağ kol almasını beklersin. Daha luffy bile yonkoulara 5 vs 2 dalarken kazanması umutsuz görünüyorsa zoro’ya sağ kol falan fazla.

“Zoro bi kerem diğer sağ kollar gibi yonkouya kıyasla zayıf kalmaz” demeden Roger’ın oden’i nasıl yamulttuğunu da hatırlatmış olayım. Ayrıca luffy de KK oluyor normal yonkou değil. Bu mangada tek özel adam zoro değil. Yani luffy yonkou olunca zoro sağ kol olur anca. Luffy kk olunca da zoro reyleigh veya mihawk ligine çıkar özel sağ kol olur.

Luffy’e yakın makın değil. Luffy zaten zoro’nun kaptanıyken, ondan daha güçlüyken ertesi gün gear 2 çıkarttı. Ashura karşılığında da gear 3 buldu. O günden beri fark var aralarında. Rakiplerine rakamla seviye bile verip gözümüze soktu mangaka. Daha luffy’nin bile milyon tane plot yardımıyla anca devirdiği adamın önüne zoro koyulmuşken buna “mangadaki pozisyonu” demek garip bence bu yüzden. Daha kaptanı yapamadı bunu.
Hikayedeki yeri, resmedilişi ve amacı konuyla alakasız olamaz. Bunların hikaye anlatımında yeri var. One Piece ise zaten hayaller ve amaçlar üstüne kurulu bir seri. Hayalinin peşinden gitme cesareti göstermek önemlidir. İradesi olanı o yolla anlarsın. İradeyle önündeki engeli aşacak gücü kendinde bulursun. Luffy böyle yeniyor rakiplerini.
Coby hayallerinin peşinden gidecek cesareti bulunca nasıl da hızla hedefine doğru ilerlemeye başladı değil mi? O korkak çocuktan, amirale yükseliş. Serinin özü temelde bu zaten.

Roger-Oden mevzusunda ise tek kareden kıyas yapıyorsun. Oden karakteri gereği tez canlı biri ve balıklama atladı. Luffy de böyle biri olduğu için zor durumlara düştüğü oldu hatta. Roger gibi yılların korsanına böyle amele gibi dalamazsın. O yüzden ifadesini aldı ama ayağa kalkmasını da bildi. Roger tabi ki de Oden'den iki gömlek üsttedir ancak prime Oden kolay kaybetmez.

Zoro'nun nihai hedefi dünyanın en güçlü kılıç ustası olmak. Bunu başaracağını da biliyoruz. Bence zirvesi amiral, hatta amiral+ bile olabilir. Serideki sayılı ünvanlardan biri bu. Mangadaki tek özel adam Zoro demedim, ancak iradesi oldukça güçlü ve kararlı. Sıradan bir sağ kol olmayacağını da biliyoruz.

Sağ Kol ile Yonkou arasındaki var bir hayli var. Neden Luffy'nin Yonkou'yla arasındaki mesafesini, Zoro'nun sağ kolla mesafesine indirgemek zorundayız? Luffy amiral seviyesine gelince Zoro da gayet sağ kol seviyesi olabilir.

Ayrıca ben şu an Kata'nın alacağını söylüyorum zaten. Takıldığım nokta, Zoro'nun seviyesi için yapılan tahminleri ve çıkarımları, Chopper YC2'den kan aldı demek ki yc3 eder şeklinde gösterme gayretindi.
 
Luffy den dayanıklı sonucu çıkar mı ? Sorunun yanıtı evet. Luffy o hasarlardan sonra bayıldı ama zoro eskisinin üstüne onları da aldı. Gecko moria ve ryuma yı bir saysan (brookun gölgelisi bile çoksağlam dövüşüyor) luffy x acı çektikten sonra zoro 2x çekiyor
Zoro ayakta mı kaldı ondan sonraki bir ay boyunca yataktaydı bu kişi luffy ise her zamanki gibi dövüşten sonra yorgun düşüp uyuyor/bayılıyor bir iki gün/saat sonra kalkıyor bu kıyaslama saçma geliyor bana.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık