Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Attack on Titan

Manganın sonu hakkında


  • Kullanılan toplam oy
    124
Sonu o kadar da kötü değil. Hatta çok iyi olma ihtimali var.
O yüzden başla derim. Zaten o kadar uzun bir seri değil.
Ben One Piece'in üzerine seri koymam diyordum , AoT'u koydum. Yüksek ihtimalle One Piece bitişine yakın beni kendisine tekrar yakınlaştıracak ama şu an objektif bir şekilde harika bir seri olduğunu söyleyebilirim AoT'un.
Ana karakter ölüyor işte nesi iyi :D. Ha sonra sağlam pisliğe dönüşüyorsa onu bilemem tabi. Yagami Light da ana karakterdi neticede.
 
Seriye başlamayı düşünüyordum da sonundan spoiler alınca vazgeçtim.

Bazı arkadaşlar kötü, karamsar sonları sevebilir. Onları anlayabilmiş değilim öyle bir zorunluluk da yok zaten zevkler renkler. Ama sevmiyorum ben birader sonun kötü bittiği karamsar hikayeleri. Gerçek hayat zaten yeterince problemli. Hani eğlenme amacıyla tükettiğimiz şeylerde de pis mevzular olmayıversin.


Eğer aranızda "ula 5 sene önce One Piece'i bıraktı ne oldu aniden geri döndü bu ilgi" diye düşüneniz varsa bir sebep de budur. Sıkıldım karamsar karanlık pislik serilerden :D
Seri bence kötü bir son ile sonlanmayacak ama bu iyi olabileceği anlamınada gelmiyor.Stone Ocean'ı okudun mu bilmiyorum ama son olarak ona benzer bir yapıya sahip olacağından eminim.
 
olabileceği anlamınada gelmiyor.Stone Ocean'ı okudun mu bilmiyorum ama son olarak ona benzer bir yapıya sahip olacağından eminim
Neyse bakarız belki bir ara göz gezdiririz.

Gerçi çok eskiden ilk birkaç bölümünü izledim ve sarmadı. Ama o zamanlar anime sululuğundan bıktığım zamanlardı. Dönem dönem farklı şeyler aranabiliniyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık