Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden'in tepkisi de garip.

Bu adamlar 20 yıl seni ölü bilmiş sonra kalkmışlar senin adına Kaido ile dövüşmüşler. Sen kalkıp "Wahaha dayak yemişsiniz, yaşlanmışsınız." diyorsun. Tepedeki 5 çaylak iki yonkoya karşısında yenilse Wano ayvayı yiyecek ki sen de bunda pay sahibisin. Ülkenin geldiği hale sinirlenmen kınlarının durumuna üzülmen gerekmiyor mu? Kaido'ya karşı yeminler etmene gerek yok mu?

Ne bu gevşeklik?
 
Bu kişi oden mi? Bilmiyorum ama önceki mesajlardaki alternatifleri değerlendirecek olursak,
Bon clay diyen bir arkadaş vardı. Olamaz, oden öldüğünde bon clayde mane mane no mi yoktu. Dolayısıyla Odene dokunmuş olamaz.
Katarina Devon, bence olamaz. Katarina devon Odeni nereden tanıyacak da taklit edecek? Teach anlattı desek, ne kadar anlatabilecek. Ayrıca toki odada muhtemelen ve o aöylemez mi sen kimsin oden öldü diye?
Kanjuro odeni çizdi meyve gücüyle canlandırdı, yine bence olamaz. Birincisi böyle bişey yapması için bir sebep yok. İkincisi kendisi bütün arc boyunca ölen tek kişi olacak muhtemelen. Ölmese bile 9 kına neden oden çizsin? İhanetini mi affettirecek?
Tokigeçmişe gidip Odeni getirdi, bu direk imkansız. Meyve net açıklandı. Geçmişe gidemez. Sadece geleceğe. Big Mom ne kadar güçlü olursa olsun, insan cesetlerine ruh veremez.
Bir ninja Odeni taklit ediyor, yukarıdaki ihtimallerin hepsinden daha olası, ancak çok anlamsız olur yine. Neden yapsın, adamların yeri belli. Jack gidiyor. Adamlar ölü gibi yatıyor. Kaçacak durumda zaten değiller. Ninjanın canı sıkılmış ve eğelenmek için yapıyor olması lazım.
Peki o gmrdüğümüz odenin sırrı ne? Muhtemelen oden ölmeden önce toki onu geleceğe gönderdi. Ama 20 yıl ileri değil, atıyorum 10 yıl ileri. Bunu idam gününden önce planlıyıp, wanodaki iyi bir doktoru 1 gün önce gönderip yarın odeni göndericem demiş olabilir. Ardından kınları ve çocuklarını kurtarmak için plan yaptı. Planları sayesinde oden tarafından kimse ölmedi. Ortalık yatışınca 10 yıl ileri odenin yabına gitti. Orada oden tamamen iyileşene kadar dikkat çekmeden yaşadı. Oden tamamen kendine gelince de bugüne sıçradılar beraber. Bence olay buna benzer bir senaryo çıkacak.
Gördüğümüz kişi oden mi bilmiyorum. Ama Odeni canlı görmek, saboyu canlı görmek gibi sıkmadı beni. Çünkü mantıklı bir şekilde bağlayabileceği yetenek kullanıcısı var elinde bu sefer. Bir de Odeni karakter olarak çok sevdim. İnşallah gerçektir de biraz daha okuruz kendisini.
Şimdiye kadar gördüğüm en mantıklı ve güzel açıklamaydı. Aynen muhtemelen buna benzer bir şey olmuştur. Dakikalarca direnen adam baygın düştüğünde ölmekten daha ziyade ölüm döşeğine girmiş olabilir. Zaten One Piece'de insanlar zor ölüyor.
 
Anaaaa lan bunlar Oden'i görmüş? Hassssss sektör lan. Şu doğal tepkiyi verdikten sonra devam edeyim, adam öldü nasıl öldüğünü gördük ölümünün etkilerini gördük mevzu bitti. Irgatlara bir darbe daha vurmak için kılık değiştirebilen biri karşılarına çıkmıştır ya da bunların dayaktan ve Oden aşkından kafaları güzel oldu ve aynı anda aynı şeyi gördüler anasını satayım.

Yıldırılmıştır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık