Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son poneyi bizmkilerin nasıl bulacağnı oden'in geri dönmesiyle ögrenmiş olduk wano dan sonra finale doğru yola cıkıyoruz diye boşuna dememiş soda.
 
Oden says: I've missed you so much, you've aged so much

Oden: Sizi çok özledim. Çok yaşlandınız
.
Oden'in sözü varmış ya zaten.

Başka bir şey olsa bunu mu der ya? Sizi özledim, çok yaşlanmışsınız. Özlemesi için bir yerlerde yaşaması gerekiyor di mi? Bir anda oraya ışınlanmış olsa özledim der mi? Aradan vakit bile geçmiyor?

Acaba bu zamanların 1 yıl, 6 ay, 3 ay öncesine falan mı ışınlandı? Crocus ile oturan kişi Oden miydi?
 
Oden ile Roger bakmışlar tüh be erken geldik ne yapalım ne edelim diye düşünmüşler akıllarına ölü taklidi yapmak gelmiş. Oden Wano'da imkanlar dahilinde kendine güzel bir ölüm tertip etmiş. Dansöz olma falan hikaye yani. Roger arkasında bir oğul bırakıp karizma bir ölüm ayarlamış gitmiş raftele saklanmış hala orada birinin bulmasını bekliyor kendisini. Biri hazineyi bulmaya gelip One Piece nerede diyince One Piece benim bakın hala tek parçayım deyip ehehehe diye gülecek. Gelenler aga neden peki diye sorunca da Roger çünkü neden olmasın diyecek ve Laugh Tale hikayesinin aslının bir eşek şakası olduğu ortaya çıkacak.

Şaka maka trolse emek isteyen trol valla helal olsun derim. Değilse ve gerçek Oden ise gelen ağır saçmalık olur. Benim tahminim gelen Orochi'dir. Meyvesinin çeşitli yetenekleri olabilir ama bir yandanda ödleğin teki Orochi tek başına karşılarına dikileceğini de sanmıyorum. Bakalım görelim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık