Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006: Onurlu Savaşçı Çiçek Hyogoro

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hyogoro eğer gücümün zirvesinde olduğum zaman Oden ile Kaido'ya dalsaydım,sonuç ne olurdu merak ediyorum demiş.

Bu Hyogoro bu kadar güçlü mü ?
Hyogoro'nun Luffy'e öğrettiği tekniğe bakarsak, ve samuraylar arasında bir saygınlığı olduğunu düşünürsek neden bu kadar güçlü olmasın ? Bence gayet güçlü bir adam.
Adam Wano'lu yiğidin harman olduğu ülkeden ama Oden ile Kaido'yu yenebilirdik iması vermesine şaşırdım yoksa güçlüdür tabii.
 
Kaido bu bölümde görünmedi ancak saygımı çok kazandı. Herif göstermeden taktik uyguluyor. Adasını taşımaya başlamaya karar verince (997 son sayfa) esasında bizim Minklerin gücünü de kesmiş. 987'de gücünü öven Minkler'i de adanın hareketiyle beraber zayıflatmış. Perospero hava şartlarının Wanda ve Carrot için uygun olmadığını söylediğinde dolunay önündeki setler görünüyor. Bu da çatıdaki dövüşte de böyle bir şey olabileceğine işaret ediyor. Kaido mal filan değil, bildiğin zekâ küpü. Biraz arada bana şabanı getirin modu tutuyor hepsi bu.

Keşke Perospero'ya tam güç olmayan iki Mink'i yendi diye bu kadar vakit ayrılmasaydı.

Marco ve Hyogoro ise ciddi taşımış bölümü. Ben açıkçası pek ilerleme olmasa da şu ân aşırı haz alıyorum bölümlerden.
 
Tabiki de mağlup olacak. Peros en kötü sasaki ile eşit seviyede biri. E franky'nin de sasaki'yi aşırı zorlanarak yeneceği düşünüldüğünde, peros chopper'a karşı zorlanmaz bile.
Daha sasakiyi ne kadar gördünde seviyesine karar veriyorsunuz yahu.Bu forum beni bitiriyor kafalarına göre seviye belirlemeleriyle.Sana iyi forumlar diliyorum.Hiç beklemesemde umarım chopper ile peros eşleşmesi bu arc olur.O zaman sana bu laflarını hatırlatırım.
 
Hyogoroya bir usta bir eğitmen olarak saygımız vardır.
Ray ise resmen boş yapmış 2y de değil 1,5 yıl Luffy'ye arada vurmaktan ve laf cambazlığı yapmaktan öteye gidememiştir. Hyonun Luffy üzerindeki hocalık hakkı daha büyüktür. Hyo Mahmut Hoca ise Ray şerefsiz Amirdir. Biri tüccarlığı reddetmiş öbürü döner sermayenin tadını çıkarmıştır.
 
Beklenti mi düştü, Marco'nun şovu mu yetti yoksa iyi bir zamanıma mı geldi anlamadım ama bölümü beğendim şahsen.
Gerçi poster sayfasını hiç beğenmedim, X-Drake hala Kaido safında gösteriliyor ama neyse. Biz biliyoruz onun yiğit gönlünün ne için attığını, bükülmez bileğinin ne için kalktığını.
Kapak sayfasına da takıldım aslında. Son zamanlarda sürekli gücüyle hayalkırıklığına sebep olan Kid sahneleri için iade-i itibar çabası mıydı neydi? En güçlüler diye tekrar belirtmiş bizimkileri. Biliyoruz Oda. Biz seni biliyoruz. Güç dengelerinin altını üstüne getirsen de, karakterleri maymun etsen de meselenin karakterden değil, senin beceriksizliğinden olduğunun farkındayız. Sorun yok merak etme.

Sanjiciğim seni aksiyonda görmek güzel ama çok düşünmeye gerek yok. Sana çatıda ihtiyaç var, çık git oraya Linlin'in kalbini çal, diğerleri geri kalanları (Kaido eleği) halleder.
Kingdir Queen'dir hikaye. Orası rahat. Marco hastalarla falan da ilgilendiğinden işi uzadı ama biz King'in korkudan nasıl titrediğini gördük. Oraya giden Peros da sorun olmaz bu yüzden. Daha X-Drake var orada. Başka isimler de gelir, sen lazım değilsin oraya. Daha Hyogoro amcayı kurtarak kişinin şovu var bir de.
Hyogoro amcanın gücü neydi anlamadım ama ilginç durdu. İlk defa böyle bir şey gördüm seride. Oda açıklar mı yoksa gümbürtüye mi gider merak ediyorum şahsen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık