Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 782 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'den H.haki şov bekliyordum Trebol'e karşı. Hazır yapışkan ağlarına da düşmüşken vur H. Haki'yi geç ya ne uğraşıyorsun bunlarla.
 
farkındaysan dofa meyveyi veren trebol,trebol yaşça baya büyük doftan.dof daha veletken trebol lidermiş ve meyveyi dofa verdiğine göre kendi meyve yemiş önceden.dofun logia adama o yaşta liderlik edebilecek çapı varmış demek ki dofa boyun eğmişler.bizimki ise gitsin sümüğünü silsin o yaşta.
Dof kral haki salıyor bu adamların gözleri önünde. Kral hakisi olan veletten gelecek için bir şey ummanın abartılacak neyi var? Kaldıki bu adam Kutsal Ejder, emrinde bir sürü adamı vardı liderlik yapmaya yabancı mı olacaktı?
 

Alpamis

uçmadı diye mi torpil dedim.adam trebole yakalanıyor hamle yapıyor yinede kurtulamıyor,sonra ölü law süpriz saldırı ile trbole zarar veriyor ve ne hikmetse trebolün yapışkanlık özelliği kurtuluyor ve luffy kurtuluyor.

Edit:Arkadaş şu mesajları düzgün okuyun...
İşte hikaye önemli diyoruz. Geçen hafta amele sümüğü gibi duvara yapıştırdığı adamın onu yapıştırmasından kurtulcak güçte bir adam Luffy. Bölümde Law'a da yer vermek istiyor olabilir. O yüzden Law'ı kullandırtıyor. Hani Luffy kendi ücüye kurtulsa çok şaşıracakmışsın gibi bir bir izlenim oluşturdun ben de. Bu arada Trebol'ün belki de asıl vücudunu gösterebilmek için de orda Law'ı kullanmış olabilir. Ama sen bunu Luffy Trebol'den kurtulamayacaktı. Mangaka Law'ı işin içine soktu. Torpil geçti demen tamamen taraflı bir bakış açısı bence.
 
mangakanın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.law ve zoroyu yüceltikçe yüceltiyor luffyide ya bala ya mucizeye yada ani sinirle kazandırtıyor.luffyi o duruma sokanda kendisi ,o durumdan kurtarmak için torpil geçende kendisi
Şu cümleye anlam verebilen var mı? Luffy ve Sanji rezil durumlar, Law ve Zoro mümkün oldukça karizma durumlar. Ne iş? Law fan anketinde 2. olmuş? Zoro desen Dof'u alır diyen var :D Ha Luffy şovunu yapar sonraları ve şimdi de yapacak. Sanji de yapacak ama bu durum hoş değil.

Önceki sayfalarda değindim buna, Sanji ile Law arasındaki farkı koydum ortaya ve bir Sanji fanı olarak üzüldüm. Law 10 ise Sanji 5 herhal :( O derece acayip bir görüntü çıktı. Ve okuyucunun gözünde böyle bir imaj oluştuktan sonra da toparlaması çok zor. Sanji büyük bir şov yapsa dahi millet genede böyle bir fark olduğunu düşünebilir. Lanet olsun sana Oda.
 

Roronoa Zoro

Yalnız Doffy cidden pure-evil. Diğer villainler gibi değil.
Enel'e bakıyoruz kanatları yok, belli ki bir geçmişi var, keza Crocodile da öyledir. Trans-sama bir şeyler fısıldadıydı.
Rob Lucci çocukluktan sayko yetiştirilmiş, Doffy gibi değil. Doffy'nin aile süt çocuğu gibi.
Gerçekten çok ama çok sağlam bir dayağı hakkediyor bu şeytan.
 
Luffy'yi oraya uçurtan da mangakanın kendisi değil mi? İstese başka bir sahne çizemez miydi? Bu torpil lafını ilk ortaya atan adamı ıslak sopayla dövmek lazım. Sanki gerçekte bu olaylar yaşanıyormuş da Oda ise tanrı misali gerekli yerlerde müdahale ediyormuş gibi bahsediliyor. Kafaya bak hele. :/
 

Roronoa Zoro

Luffy'yi oraya uçurtan da mangakanın kendisi değil mi? İstese başka bir sahne çizemez miydi? Bu torpil lafını ilk ortaya adamı ıslak sopayla dövmek lazım. Sanki gerçekte bu olaylar yaşanıyormuş da Oda ise tanrı misali gerekli yerlerde müdahale ediyormuş gibi bahsediliyor. Kafaya bak hele. :/
İşte o kafa aradığım kafa.
 
Herşey Luffy'yi ezik göstermek için. Klasik Oda işte. İlk başlarda olan şey. Adamın kurgusunda Trebol'ü Law'ın alması gerekiyormuş ki böyle yaptı. Yoksa haki kullanıcısı olan Luffy'nin logia türü olan Trebol'e vurup hasar verememesinin başka açıklaması olamaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık