Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004: Kibi Dango

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Tama harika iş çıkarmış. Momonosuke’nin en iyi arkadaşından da daha azı beklenemezdi. Kalbi Kozuki sevgisiyle dolu pırıl pırıl bir çocuk. Momonosuke’nin yöneteceği Wano’da mutlu günler görecek. Momo vs Orochi’yi beklemeye devam edin. ;)
İşte görüyorsunuz Momo yine onursuzluk ve gurursuzluk peşinde. Öz ablasına KS atmayı planlıyor, bu çocuk kadar hainini görmedi seri.
 
Tüm Wano'yu halkın fakir çocuğu kurtarıyor. Momo isimli derebey artığı Yamato'nun kucağında yatıyor.

Wano'nun tarihine kurtarıcı kral olarak geçecek Momo isimli sahtekar puşt. Wano'nun gerçek kurtarıcısı Tama'dır ve bence taht onun hakkı. Oh soylu ağlak İzmir Bombaların üzerinde uyuyor, Tama meyve gücünü en son sınırına kadar kullanıyor. Tarihe o geçecek...
Boşver, Tama'da o cevher var fakat Momo shogan olsun ki Wano'da kalsın aksi takdirde bir de gelmeye kalkar hiç çekemem.


#TamaveYamatoTayfaya
 

Üye silindi 1004

Boşver, Tama'da o cevher var fakat Momo shogan olsun ki Wano'da kalsın aksi takdirde bir de gelmeye kalkar hiç çekemem.
Momo, Shogun olursa Wano gün yüzü göremez. Wano Yeni değer kaybeder, açlık fakirlik zaten almış başını gitmiş. Yargı ve yürütmeyi tek elde toplar zaten bu Momo denen sapık. Tama lütfen Shogun ol.
 
Bu onuncu kişinin Toki olma olasılığı yüzde kaç?
%40 Bence. Hiyori için de %40

Hiyori olma ihtimalini arttıran şey zaten o zamanda yaşıyor ve illaki bir yerde olaya dahil olacaktır. Ancak tek başına oraya gelemez. Bunun altını doldurması gerekir. Yinede çok zor olmayacaktır..
Toki olma ihtimalini arttıran şey ise dilediği zamana gidebiliyor olması. Yani nereden çıktı bu diyemeyiz. Öldüğünü gördük ama tam ölmeden önce zamanda yolculuk yapmış olabilir.

Toki ile ilgili şöyle bir sorun çıkıyor:
Neden kınları 20 yıl sonra farklı bir gün ve yere gönderirken kendisi bu zamana kadar ortalarda yoktu? Bunu cevabı da Oden FB'inde gizli olabilir. Kendisi Wano'lu gibi giyinmiş olmasına rağmen Wano'dan uzakta ortaya çıkmış. Bunun sebebi eski Wano topraklarının daha büyük olması olabileceği gibi zamanda yolculuk yaparken gideceği konumunu ayarlamakta zorlanması da olabilir.
Kınlar ile iletişime geçemediğinden Kaido'nun tarafına sızmıştır. Veya kendisini tam olarak savaşın olacağı ana göndermiştir ama geç kalmıştır.

%10-%20 ihtimalle ise farklı biridir. Yamato iyi biri. Annesi de iyi biri olabilir. Annesini hiç görmedik. Wano ile bağlantısı vardır vs. Veya Toki ve Hiyori haricinde başka biridir.
 
Son düzenleme:
Doflamingo’nun dediği gibi: “Barışı hiç görmemiş çocukların ve savaşı hiç görmemiş çocukların farklı değerleri vardır.”

İşte Tama da barışı hiç görmemiş bir çocuk. Bir daha aç kalmamak ve güzel bir ülkede yaşamak için... Her şeyini ortaya koyuyor. Ve bununla da saygının en büyüğünü hakediyor. Kendisi Bir gün muazzam bir Ninja olacak...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık