Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

7. Popüler Karakterler Anketi

Yamato net tayfada. Marco, katakuri de muhtemelen müttefik olur. Ama zoro, yamato, sanji ve jinbei'yle bile rocks'a yakın bir tayfa çıkar bence.
Aslında bizim tayfanın yaşları daha çok küçük yani ilerleyen zamanlarda çok iyi yerlerde olacaklardır. Xebec korsanlarından daha iyi olmaları ihtimali yüksek. Chopper mesela 2 yıl önce daha korsanlığa adım attığı ilk zamanlarında CP9 üyesi Kumadori'yi yendi. 2 yıl sonrasında henüz gelişimini tam görmedik ama Big Mom'un saldırısını bloklayabilecek kadar fiziksel yeteneği güzel. O formunu ne kadar uzun kullanabilirse o kadar güçlenecektir.

Usopp babasını aşacaktır. Şu anda bile denizciler tarafından çekinilen bir korsan olmuş durumda. Sanji, Zoro ve Luffy'yi söylemeye gerek yok onlar zaten zirve olacaklar. Yamato yeni çağın Big Mom'u olacaktır. Normal formu bile bu kadar güçlüyse Zoan formunu çok merak ettim. Franky, Robin, Brook ve Jinbe'de şu hallerinden çok daha güçlü hale geleceklerdir.

Rocks oluşumundan kastım Yonkouların evlatlarını aynı tayfada toplamasıydı.
 
Etkilemesin çünkü bunlarla ilgili birilerinin kampanya yürüttüğü kesin. O kadar çok sevenleri olduğu anlamına gelmiyor. Ben de çoğunu sevsem de oyumu bunlara vermem. Maalesef düzgün bir oy sisteminin olmaması böyle sonuçlar doğurdu.
Normalde o kadar karakterler arasında zurnanın son deliği olurlar ancak.

Aynen dediğin gibi zaten, yapacak bir şey yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık