Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Kaido vs Luffy'den Lucci dövüşü gibi ölümüne sınırları zorlanan şeyler bekliyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam. Zoanların dövüşleri güzel oluyor seride. Ondan Sanjimş bilmem nemiş boşuna çizmesin şu gereksiz uzatmaları eşleştirip fightı başlatsın ya. :( Negzel çatıda akıyoduk oldu mu şimdi bu aşağıdaki entrika :////
 
Çatıya bakıyorsun 5 tane delikanlı aslan gibi 2 tane canavarın karşısında hayalleri ve hayatları ile dövüşüyor.

Aşağıda tayfanın Aşçısı ve Canavar Üçlüden bir tanesi olan Sanji sırf kadınlara vuramıyor diye tayfa üyelerinden Robin, Tayfanın uğruna hayatlarını feda etmeye hazır olduğu, Luffy'nin kaçıran adamlarla dövüşmek için vücuduna ve ömrüne zarar veren teknikleri kullanmasını gerektiren kadın olan Robin tehlikede. Robin ki çocukluğundan beri kimseye güvenememiş, güvendikleri ise onu satmış olan bir kadın. Şimdi Sanji'de onu satarsa ne düşünecek ay yüzlüm melek gözlüm efsane vücutlum. Vay be diyorum.

2 yıl ne çok şey götürmüş Aşçı Karabacak Sanjiden. Nerede gökyüzü adasında Nami uğruna Enel'in yıldırıma maruz kalan o seksi ve karizmatik aşçı. Nerede Robin uğruna tek başına Dünya hükümetinin karşısına çıkan o delikanlı.

Ey gözlerim bana Sanji yüzünden tayfanın bir üyesinin başına bir kötülük gelmesini gösterme.
 
Maria’nın 8 bacağına karşılık robin 80 bacak çıkarır. Big mom’ı postalamış kıza çakma meyve yemiş kadını mı layık gördünüz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık