Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Süpernovaların Güç Sıralaması

Vergonun hakisi eskiden lawa göre güçlüydü o yüzden kesemiyordu law. Ama lawın meyve yeteneği gelişti ve kesti. Aynı law smokanın haki kaplı juttesini kesemedi. Vergo full beden yerine sadece sopasına abansaydı law gene kesemezdi belki de. Mesela law neden kaidoyu kesmiyor? Çünkü kaidonun hakisini aşamaz. Zoronun hakisini de aşamaz bence. Hele enma ile durdurursa hiç aşamaz. Dibine girip mes falan da yapamaz zoroya. Dibine girdi mi kaybeder. Zoro yakın dövüşte daha iyi.
Law ile Vergo zaten 2 kere karşılaşıyor ilkinde Law meyveyi yeni yemişti ve çocuktu orada meyvesini kullanmayı bile bilmiyordu hakiyle ilgili de bir şey söylenmedi.
 
Çatıda yaptıklarını görmenize rağmen hala nasıl kid > zoro diyorsunuz anlamak zor valla :) Biri kaidonun slashına sen kim köpek çekiyor. Diğeri zaten bunlar hurda hehe diyip kendini avutuyor. Biri bigmomın attığı alev topunu yiyor. Diğeri daha büyüğünü kesiyor. Biri kaptanını koruyor, diğeri daha sağ kolunu korumaktan aciz. Kid aşırı hantal hız yok, doğru düzgün haki kullandığını da görmedik. Neymiş luffynin rakibiymiş. Bu mu rakip? Killer bile gösterdikleriyle kidden güçlü duruyor :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık