Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lanet denen birşey var... Maddelerle bağ kurma enerjisel bir boyut var. Maddelerle bağ kurma ve frekansını aktarma gerçek hayattada da var olan bir durum.

Enerji ve frekansları araştırırsan bunun ne denli doğru olduğunu anlarsın. Sonuç olarak bu bir anime, manga olsa da bu gerçekliği yansıtmak istemişler.
Böyle bir şey olamaz mantığında demedim,anime manga okuyoruz her şey olur.

Ben sadece seriye bu tarz kılıçlar eklemeseydi keşke tabikii en başından beri lanetli kılıçlardan falan bahsedildi ama.Enma bence çok farklı altını dolduramayacak zaten,o yüzden salla.
 
Sanzen Sekai kullanarak ve ortadan ikiye ayırdı. Gerisi normal saldırı. Diğer taraftan atak yaptığı nasıl görünmüyor ? Sağ alt tarafta "Üst tarafa kaçtı" dediği yerde saldırıya hazırlandığı görülüyor. Geriye sadece kılıçları yukarı doğru sallamak kalıyor zaten.
Nerede gözüküyor. Elinde üç kılıcı tutyor yine onunla bir şey yapmaya hazır gibi sonra nasıl bir atak yaptığını görmüyoruz ikiye yarılıyor. Başından beri aynı duruş var. En son finali yine sanzen ile kapatıyor.

Gözükmeyen sahneler için normal kesti diyon. Ben de yok düşünce gücü ile kesmiş olabilir diyorum.
 
Ayakta sadece Luffy kaldı. Şimdi ne olacak?
Kim desteğe gelecek bu adama... Yıldırım sonrası diğelerinin ayağa kalkması zor ve sürüncemeli. Bir tek Law kaçabildi yanlış görmediysem.

Law, Luffy vs Yonkoular mı olacak? Daha aşağıda ki durumlar meçhul... Kafamda deli sorular

Luffy'nin de süresi azalmış olabilir bu adam lastik olduğu için şimdi de şişip King Kong formuna dönüşmesin? Sınırları zorlayan bir form olur doğrusu...
Herkes kalkar ayağa. Öyle uzun süreli bir yatış olacağını zannetmiyorum. Birkaç şanhe Law yardım eder belki o kadar. Sonra kaldığımız yerden devam.
 
Olabilir de, olmayabilir de. Orada yazan da bir yorum sonuçta. Resmi olarak açıklanmış bir şey yok. Net olarak söyleyebileceğim şey şu; Zoro, hiçbir zaman tekniklerini belli bir sırayla kullanmaz. Yani, dövüşe 1 kılıçla başlayıp sonra 2 kılıca ve en son 3 kılıca geçmez. Her zaman karışık gider. Bu çatı dövüşünde bile şimdiden bunu gördük. 3 kılıç stili ile başladı, en son 1 kılıç stili kullandı. Bundan sonra da bu şekilde devam edecektir. 2-3-1-3-1-2 vs. Karışık yani.
Zoronun kullandığı kılıç stiline göre milli piyango mu oynasak? ?
 
Zoro üç kılıç stili kullanıcısı, Enma ile yaptığı bir şeyi diğer kılıçları ile yapamamasının imkanı yok. Büyük ihtimalle Zoro henüz Enma'nın çekebildiği kadar hakiyi diğer kılıçlarına basamıyor, Enma üzerinde tam kontrol sağlayıp haki çekme prensipini kavradığında istediği kadar hakiyi diğer kılıçlarına da basabilecektir.
 
Bu Law niye yer değiştirerek iki yonkouyu birbirine kırdırmıyor anlamış değilim. Sana saldırdı hemen kendinle Big Mom ı değiştir ona saldırsın. Muazzam avantaj inşallah mangaka kullanır diğer bölüm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık