Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüme tekrar baktım da Luffy'ye bir kez daha hayran oldum. Sözde beş nova var ama en fazla iş yapan açık ara Luffy. Gel de böyle bir karaktere hayran olma.
Birinin diğerinin oluşturduğu açığa gerek duymadan tek başına iş yapan tek kişi Luffy.

Herif vurmak istediği an vurabiliyor Kaido'ya. Ejder formu ile kaçamıyor Kaido.

Forumdaki çoğunluk ise kaçmıyor diye yorumluyor.:D
 
Kaido zibilyon hasar aldı ama bu hasarlar kalıcı olacak mı onu sorgulamak gerek. Önceki savaşta falan vücudunda açılan deliklerin kesiklerin hepsi kapanmış gibi gözüküyor. Muhtemelen Kaido'nun kuvvetli bir rejenerasyonu var. Bunları geçersek Kaido bitse bile işin içinde Big Mom var hala. Ve bu kadının yaptığı maksimum şey prometheusu Marco'ya savurmak. Bu kadına hasar verebilecekler mi ya da zorlayabilecekler mi merak ediyorum. Çünkü Supernovalar şimdiden yara çizgi içinde kalmış gibi.
 
Doflamingo'yu acilen ölçü olmaktan çıkarmak lazım. Neden?

Law buna Gamma Knife attı, Doflamingo'nun içi yağmur ormanlarına döndü diye Kaido'ya da aynısı olacak diye düşünenler oldu. Gamma Knife yiyen Kaido gıdıklanmadı bile.
Luffy, Dördüncü Vites ile Doflamingo'ya hızlandırılmış Dressrosa turu attırdı diye Cracker ve Katakuri de perişan olacak diye düşünenler oldu. İkisine de Dördüncü Vites yetmedi, bu formun farklı versiyonlarını kullanmak zorunda kaldı. O halde bile Cracker'i 11 saatlik bir dövüşün ardından Nami sayesinde yendi, Katakuri'yi yenene kadar da güneş görmemiş yerlerinden ter akıtmak zorunda kaldı, ki dövüşün sonunda bile halen dayak yiyordu.
Kıraker sonrası dof olayı bitti zaten.Nami olmasa adam kazanıyor.Dof kata nın rakibi bile olamaz.Araya kaynatmak isteyenler fanları işte :D Arada ace zoro fanı falan oluyorlar... Gamma sonrası dayanıklılığımı aştınız diyen karakteri zincirlerini tutuyormuş..Yersen :D
 
Bu kaido neden hep ejder formda savaşıyor anlamadım direkt darbe alıyor hep bunun bir özelliği var gibi yoksa normal formu veya hybrid formun da savaşması daha mantıklı adam devasa ejder oluyor paso darbe alıyor :D
 
Kullanıyor, ama yine de çok bir etkisi yok. Farklı bir şeyler göstermesi lazım. Kaido bu ayarda dayak yiyerek düşmez, Luffy'nin hakisi de bu seyirde dövüşü götürmeye yetmez.
Bir Red Roc etkisi hala hissedemedim ben şimdiki ataklardan. Daha doğrusu o atağa şaşırdığı kadar buna şaşırmıyor Big Mom ve Kaido.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık